Εκστρατεία Αγάπης

Εκστρατεία Αγάπης
Αρχική σελίδα > Διατροφή > > Εκστρατεία Αγάπης


Εκστρατεία Αγάπης


Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Βιτάμ πραγματοποίησε μια εκστρατεία αγάπης. Η αγαπημένη θρεπτική τροφή των παιδιών που συμβάλλει στην ανάπτυξή τους, ανταπέδωσε την αγάπη των καταναλωτών με μια εκστρατεία αφιερωμένη σε εκείνους που έχουν τις μεγαλύτερες ανάγκες.

Έτσι σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Μπορούμε» προσέφερε προιόντα Βιτάμ σε πάνω από 2.500 οικογένειες. Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία έλαβε χώρα σε 17 Δήμους σε όλη την Ελλάδα. Ξεκίνησε με 14 Δήμους και στην πορεία, χάρη στην αγάπη του κόσμου μέσω των κοινωνικών δικτύων του Βιτάμ, προστέθηκαν ακόμα 3 Δήμοι.

Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσει ο Ιούνιος ’17 και να έχουν μοιραστεί πάνω από 1.250.000 «μερίδες θρεπτικής φροντίδας» σε παιδιά, προκειμένου να ξεκινούν δυναμικά τη μέρα τους στο σχολείο! Ο χαρακτηρισμός της εκστρατείας «Κανένα παιδί χωρίς πρωινό» δε θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστός!

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο Παγκόσμιο Σχέδιο Δράσης της Unilever για την Αειφορία και στόχος της είναι η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Το αγαπημένο μας Βιτάμ κατάφερε για ακόμα μια φορά να σκορπίσει παιδικά χαμόγελα!
2018-06-11T10:02:22+00:00