Ζυμαρικά        
    
Spaghetti Carbonara (Σπαγγέτι Καρμπονάρα)
Δες συνταγή για Spaghetti Carbonara (Σπαγγέτι Καρμπονάρα) & Βιτάμ. Για μακαρονάδες, ζυμαρικά και άλλες συνταγές μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής, βάλε φυτικό Βιτάμ
Δες συνταγή για Spaghetti Carbonara (Σπαγγέτι Καρμπονάρα) & Βιτάμ. Για μακαρονάδες, ζυμαρικά και άλλες συνταγές μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής, βάλε φυτικό Βιτάμ
Χρ. μαγειρέματος30 λεπτά
Μερίδες 4
- 500 γραμμάρια σπαγγέτι
 - 8 μέτριες φέτες πανσέτα ή μπέικον
 - 4 μέτρια αυγά
 - 1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο (προαιρετικά)
 - 120 γραμμάρια σκληρό ή ημίσκληρο τυρί
 - 4 κουταλιές Βιτάμ Soft
 - Αλάτι
 - Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
 
- Βράζουμε μπόλικο νερό σε βαθιά κατσαρόλα και ετοιμάζουμε το σπαγγέτι, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
 - Ψιλοκόβουμε την παντσέτα ή το μπέικον, ζεσταίνουμε τη μισή ποσότητα από το Βιτάμ σε αντικολλητικό βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το αλλαντικό, μέχρι να ροδίσει.
 - Ρίχνουμε και το σκόρδο και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά. Παράλληλα, χτυπάμε τα αυγά σε βαθύ μπολ και τα αναμειγνύουμε με το τυρί.
 - Προσθέτουμε μια μικρή ποσότητα από το νερό, στο οποίο βράζουν τα ζυμαρικά, και ανακατεύουμε.
 - Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε αμέσως στο τηγάνι. Προσθέτουμε το υπόλοιπο Βιτάμ και το μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε ζωηρά για μερικά λεπτά.
 - Σερβίρουμε σε πιάτα, πασπαλίζοντας με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
 
    
    



