use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Σουφλέ ζυμαρικών με τυριά

  • Μερίδες6
recipe image Σουφλέ ζυμαρικών με τυριά

Υλικά

Ingredients
  • 1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι ή χυλοπίτες
  • 1 κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 1/4 κιλό τυρί κασέρι
  • 1/4 κιλό τυρί γκούντα
  • 1/4 κιλό τυρί ρεγκάτο
  • 1/4 κιλό μπέικον κομμένο σε κομμάτια
  • 500 ml κρέμα γάλακτος
  • 2 αυγά
  • Λίγο Βιτάμ Culinesse

      Εκτέλεση

      Execution
      1. Βράζουμε τα ντοματάκια με λίγη ζάχαρη και Βιτάμ Culinesse, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
      2. Τρίβουμε όλα τα τυριά μαζί και βράζουμε τις χυλοπίτες ή το κοφτό μακαρονάκι για 10 λεπτά. Τα σουρώνουμε και ρίχνουμε λίγο Βιτάμ Culinesse.
      3. Βάζουμε μια στρώση χυλοπίτες ή κοφτό μακαρονακι σε 1 πυρέξ και απλώνουμε επάνω τους την σάλτσα ντομάτας.
      4. Ρίχνουμε το μισό τυρί και, από πάνω του, απλώνουμε το μπέικον. Προσθέτουμε και τις υπόλοιπες χυλοπίτες ή το κοφτό μακαρονάκι  και απλώνουμε και το τυρί που έμεινε.
      5. Χτυπάμε σε 1 μπολ τα 2 αυγά με την κρέμα γάλακτος και το απλώνουμε στο μείγμα των ζυμαρικών.
      6. Ψήνουμε στους 200°C, μέχρι να ροδίσει.