Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Σουφλέ ζυμαρικών με τυριά

  • Χρόνος ΜαγειρέματοςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες6
recipe image Σουφλέ ζυμαρικών με τυριά

Υλικά

  • 1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι ή χυλοπίτες
  • 1 κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 1/4 κιλό τυρί κασέρι
  • 1/4 κιλό τυρί γκούντα
  • 1/4 κιλό τυρί ρεγκάτο
  • 1/4 κιλό μπέικον κομμένο σε κομμάτια
  • 2 συσκευασίες Βιτάμ Cremefine γμε 15% λιπαρα (250ml)
  • 2 αυγά
  • Λίγο Βιτάμ Culinesse
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα ντοματάκια με λίγη ζάχαρη και Βιτάμ Culinesse, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  2. Τρίβουμε όλα τα τυριά μαζί και βράζουμε τις χυλοπίτες ή το κοφτό μακαρονάκι για 10 λεπτά. Τα σουρώνουμε και ρίχνουμε λίγο Βιτάμ Culinesse.
  3. Βάζουμε μια στρώση χυλοπίτες ή κοφτό μακαρονακι  σε 1 πυρέξ και απλώνουμε επάνω τους την σάλτσα ντομάτας.
  4. Ρίχνουμε το μισό τυρί και, από πάνω του, απλώνουμε το μπέικον. Προσθέτουμε και τις υπόλοιπες χυλοπίτες ή το κοφτό μακαρονάκι  και απλώνουμε και το τυρί που έμεινε.
  5. Χτυπάμε σε 1 μπολ τα 2 αυγά με την κρέμα Βιτάμ και το απλώνουμε στο μείγμα των ζυμαρικών.
  6. Ψήνουμε στους 200°C, μέχρι να ροδίσει.