Σουφλέ ζυμαρικών με τυριά
Χρόνος ΜαγειρέματοςNA
Χρόνος ΠροετοιμασίαςNA
ΜερίδεςServes 6

Υλικά
- 1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι ή χυλοπίτες
- 1 κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες
- 1/4 κιλό τυρί κασέρι
- 1/4 κιλό τυρί γκούντα
- 1/4 κιλό τυρί ρεγκάτο
- 1/4 κιλό μπέικον κομμένο σε κομμάτια
- 500 ml κρέμα γάλακτος
- 2 αυγά
- Λίγο Βιτάμ Culinesse
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα ντοματάκια με λίγη ζάχαρη και Βιτάμ Culinesse, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Τρίβουμε όλα τα τυριά μαζί και βράζουμε τις χυλοπίτες ή το κοφτό μακαρονάκι για 10 λεπτά. Τα σουρώνουμε και ρίχνουμε λίγο Βιτάμ Culinesse.
- Βάζουμε μια στρώση χυλοπίτες ή κοφτό μακαρονακι σε 1 πυρέξ και απλώνουμε επάνω τους την σάλτσα ντομάτας.
- Ρίχνουμε το μισό τυρί και, από πάνω του, απλώνουμε το μπέικον. Προσθέτουμε και τις υπόλοιπες χυλοπίτες ή το κοφτό μακαρονάκι και απλώνουμε και το τυρί που έμεινε.
- Χτυπάμε σε 1 μπολ τα 2 αυγά με την κρέμα γάλακτος και το απλώνουμε στο μείγμα των ζυμαρικών.
- Ψήνουμε στους 200°C, μέχρι να ροδίσει.