Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Τραγανές μπαγκέτες με φρέσκια σαλάτα και λιαστή ντομάτα

  • Χρόνος Μαγειρέματος10 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες2
recipe image Τραγανές μπαγκέτες με φρέσκια σαλάτα και λιαστή ντομάτα

Υλικά

  • 10 ματσάκια σχοινόπρασο
  • 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα
  • 2 λιαστές ντομάτες (σε λάδι)
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού ξύδι μπαλσάμικο ή κρέμα μπαλσάμικου
  • Αλεσμένο πιπέρι χοντροτριμμένο
  • 2 τραγανές μπαγκέτες ολικής άλεσης
  • Βιτάμ Soft
  • 4 φύλλα μαρούλι λόλα ή κανονικό
  • 2 λεπτές φέτες προσούτο Πάρμας
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Ψιλοκόβουμε το σχοινόπρασο και κόβουμε τη φρέσκια ντομάτα και τις λιαστές ντομάτες σε μικρά κομματάκια.
  2. Αναμειγνύουμε τις ντομάτες με το ξύδι, το σχοινόπρασο και λίγο πιπέρι.
  3. Ανοίγουμε τις μπαγκέτες στα δύο και αλείφουμε το εσωτερικό τους με Βιτάμ Soft. Στο κάτω μέρος της μπαγκέτας τοποθετούμε τα φύλλα της σαλάτας, τη ντοματοσαλάτα και το προσούτο Πάρμας. Σκεπάζουμε με το επάνω μέρος της μπαγκέτας.