Λαχανικά
Μπρουσκέτες ολικής άλεσης με ντομάτα και σαλάτα καλαμποκιού
Χρ. μαγειρέματος10 λεπτά
Μερίδες 2

Ingredients
- 2 ώριμες ντομάτες
- 2 φέτες ψωμί ολικής άλεσης (περίπου 1 1/2 εκατοστά)
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Βιτάμ Soft
- 1 χούφτα λυκοτρίβολο ή σπανάκι σε φύλλα ή ανάμεικτη σαλάτα
- Αλεσμένο πιπέρι χοντροτριμμένο
- Ξύλινα στικς 6-8 εκατοστών
Execution
- Αρχικά, πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά κομματάκια.
- Φρυγανίζουμε το ψωμί στο γκριλ ή στην τοστιέρα.
- Ξεφλουδίζουμε το σκόρδο και το αλείφουμε στο φρυγανισμένο ψωμί.
- Έπειτα, αλείφουμε στο αχνιστό ψωμί Βιτάμ Soft, για να λιώσει λίγο μέσα στο ψωμί.
- Ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες επάνω στο ψωμί και τις σκεπάζουμε με τα φύλλα από λυκοτρίβολο.
- Πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι και, εάν θέλουμε, λίγο χοντρό αλάτι.

