Λαχανικά
Τραγανές μπαγκέτες με φρέσκια σαλάτα και λιαστή ντομάτα
Χρ. μαγειρέματος10 λεπτά
Μερίδες 2

Ingredients
- 10 ματσάκια σχοινόπρασο
- 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα
- 2 λιαστές ντομάτες (σε λάδι)
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού ξύδι μπαλσάμικο ή κρέμα μπαλσάμικου
- Αλεσμένο πιπέρι χοντροτριμμένο
- 2 τραγανές μπαγκέτες ολικής άλεσης
- Βιτάμ Soft
- 4 φύλλα μαρούλι λόλα ή κανονικό
- 2 λεπτές φέτες προσούτο Πάρμας
Execution
- Ψιλοκόβουμε το σχοινόπρασο και κόβουμε τη φρέσκια ντομάτα και τις λιαστές ντομάτες σε μικρά κομματάκια.
- Αναμειγνύουμε τις ντομάτες με το ξύδι, το σχοινόπρασο και λίγο πιπέρι.
- Ανοίγουμε τις μπαγκέτες στα δύο και αλείφουμε το εσωτερικό τους με Βιτάμ Soft. Στο κάτω μέρος της μπαγκέτας τοποθετούμε τα φύλλα της σαλάτας, τη ντοματοσαλάτα και το προσούτο Πάρμας. Σκεπάζουμε με το επάνω μέρος της μπαγκέτας.

