Λαχανικά
Μπαγκέτα με τυρί και ψητές κόκκινες πιπεριές
Χρ. μαγειρέματος10 λεπτά
Μερίδες 2

Ingredients
- 1 μικρή φρέσκια κόκκινη πιπεριά (ή μία ψητή πιπέρια από βαζάκι)
- 2 μπαγκέτες ολικής άλεσης με κολοκυθόσπορους ή ηλιόσπορους
- Βιτάμ Soft
- 2 φύλλα μαρούλι
- 2 φέτες ώριμο τυρί γκούντα ή τσένταρ
Execution
- Πλένουμε την πιπεριά, αφαιρώντας το πράσινο κοτσάνι.
- Κόβουμε την πιπεριά σε 6-8 κομμάτια, τα οποία ψήνουμε στο γκριλ ή τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι. (Αν χρησιμοποιήσουμε πιπεριά από βαζάκι, απλά την κόβουμε.)
- Έπειτα, ανοίγουμε τις μπαγκέτες στα δύο και αλείφουμε το εσωτερικό τους με Βιτάμ Soft.
- Στο κάτω μέρος της μπαγκέτας, τοποθετούμε το ένα φύλλο μαρουλιού, το τυρί και τις ψητές πιπεριές. Σκεπάζουμε με το επάνω μέρος της μπαγκέτας.

