use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Λαχανικά

Μπαγκέτα με τυρί και ψητές κόκκινες πιπεριές

  • Χρ. μαγειρέματος10 λεπτά
  • Μερίδες 2
recipe image Μπαγκέτα με τυρί και ψητές κόκκινες πιπεριές
Ingredients
  • 1 μικρή φρέσκια κόκκινη πιπεριά (ή μία ψητή πιπέρια από βαζάκι)
  • 2 μπαγκέτες ολικής άλεσης με κολοκυθόσπορους ή ηλιόσπορους
  • Βιτάμ Soft
  • 2 φύλλα μαρούλι
  • 2 φέτες ώριμο τυρί γκούντα ή τσένταρ
Execution
  1. Πλένουμε την πιπεριά, αφαιρώντας το πράσινο κοτσάνι.
  2. Κόβουμε την πιπεριά σε 6-8 κομμάτια, τα οποία ψήνουμε στο γκριλ ή τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι. (Αν χρησιμοποιήσουμε πιπεριά από βαζάκι, απλά την κόβουμε.)
  3. Έπειτα, ανοίγουμε τις μπαγκέτες στα δύο και αλείφουμε το εσωτερικό τους με Βιτάμ Soft.
  4. Στο κάτω μέρος της μπαγκέτας, τοποθετούμε το ένα φύλλο μαρουλιού, το τυρί και τις ψητές πιπεριές. Σκεπάζουμε με το επάνω μέρος της μπαγκέτας.