use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.

Το Βιτάμ και ο Gordon έχουν αναλάβει τη κουζίνα

Xωρίς άγχος, απλά εκπληκτικά αποτελέσματα κάθε φορά

 

 

Το Βιτάμ ενώνει τις δυνάμεις του με τον παγκοσμίου φήμης
σεφ Gordon Ramsay!

(για να βοηθήσει τις αγελάδες να έχουν το διάλειμμα που αξίζουν)

E: Τι να περιμένεις αν συνδυάσεις τον Gordon Ramsay και το Βιτάμ;

A: Το τέλειο αποτέλεσμα στην κουζίνα!

Ναι, καταφέραμε να πείσουμε τον Gordon Ramsay  να υποστηρίξει το Βιτάμ και το "skip the cow". Πώς; Αποδεικνύοντας πόσο ακαταμάχητα κρεμώδες,με πλούσια γεύσηκαι ιδανικό αποτέλεσμα σε μαγειρική και ζαχαροπλαστική είναι το προϊόν μας. Ας είμαστε ειλικρινείς - αν το Βιτάμ δεν ήταν καλό, ο σεφ Ramsay δεν θα έβαζε το όνομά του σε αυτό.

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο: Το νέο Βιτάμ Cook & Bake  έχει επίσης μικρότερο κλιματικό αποτύπωμα**  σε σχέση με τα γαλακτοκομικά προϊόντα.
Λοιπόν, τι περιμένετε; Δοκιμάστε τo σήμερα και γίνετε ο υπερσταρ της δικής σας κουζίνας.
 

Όπως δήλωσε ο σεφ Gordon Ramsay:

«Πιστεύω στην αυθεντική μαγειρική με ποιοτικά υλικά και μπορώ ειλικρινά να πω ότι το Βιτάμ Cook & Bake με έχει ξετρελάνει. Έχω δοκιμάσει το προϊόν από ομελέτα μέχρι σε κέικ σοκολάτας. Μου δίνει την κρεμώδη και πλούσια γεύση που προσφέρει το βούτυρο, ενώ παράλληλα είναι πιο βιώσιμο. Θα ενθάρρυνα τους καταναλωτές να κάνουν την αλλαγή, να το δοκιμάσουν μόνοι τους και να δουν τι μπορούν να δημιουργήσουν!»

Πλούσια γεύση, ακαταμάχητα κρεμώδες, ιδανικό για μαγειρική & ζαχαροπλαστική.

Βιτάμ Cook & Bake!

**Εργαλείο Αξιολόγησης Κύκλου Ζωής (ΑΚΖ) (το οποίο αναπτύχθηκε από την Quantis) συγκρίνοντας το Βιτάμ Cook & Bake και το βούτυρο στην Ελλάδα (2024)

Ο Gordon Ramsay φτιάχνει αυγά σκραμπλ με Βιτάμ

Έχετε ποτέ ονειρευτεί να μάθετε τέλεια τα αυγά σκραμπλ του Gordon, αλλά δεν ξέρατε πώς; Μην ανησυχείτε – εμείς θα σας βοηθήσουμε! Είτε για πρωινό, μεσημεριανό, είτε για δείπνο, αυτό το πιάτο είναι νικητής οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Και το καλύτερο μέρος; Το μυστικό συστατικό του Gordon σε αυτή τη συνταγή είναι η πλούσια γεύση που προσφέρει το νέο Βιτάμ Cook & Bake.

Έτοιμοι να δημιουργήσετε; Ορίστε πώς να φτιάξετε τα διάσημα, κρεμώδη αυγά σκραμπλ του, βήμα-βήμα! 

4 αυγά

15γρ Βιτάμ Cook & Bake

Αλάτι και πιπέρι 

2 κ.σ. κρέμα γάλακτος

Ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια

Και το μυστικό της επιτυχίας:

 να προσθέσετε τα αυγά και το Βιτάμ σε κρύα κατσαρόλα και να τα ζεστάνετε σιγά-σιγά - βγάζοντας τα από τη φωτιά και ξαναβάζοντας τα για να μαγειρευτούν τα αυγά και να λιώσει το Βιτάμ αργά, μέχρι να φτάσετε στην τέλεια κρεμώδη υφή.

  1. Σπάστε 4 αυγά και
    προσθέστε περίπου τρεις
    κύβους βιτάμ
    Cook & Bake (σε θερμο
    κρασία δωματίου)
    σε μια κρύα κατσαρόλα.
  2. Προσθέστε πιπέρι.
  3. Βάλτε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά
    και αρχίστε να ανα κατεύετε
    (χωρίς να χτυπήσετε)
    το μείγμα αυγών και
    Βιτάμ με μια σπάτ ουλα:
    α.Το Βιτάμ θα αρχί&sigma
    ;ει να λιώνει σιγά-σιγά.
    β. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία,
    βγάζοντας την κατσαρόλ
    α από τη φωτιά και ξαναβάζοντας την, ενώ αν
    ακατεύετε. Επαναλάβετε για 3 λεπτά.
    γ. Προσθέστε την τε λευταία στι
    γμή την κρέμα στο μείγμα κα
    ι συνεχίστε να αν ακατεύετε.
  4. Προσθέστε αλάτι.
  5. Θα έχετε μια κρεμώδ η υφή αυγών σκρα
    μπλ.
  6. Προσθέσ τε ψιλοκο
    μμένα φρέσκα κρε
    μμύδια στο μ είγμα για την
    τελική πινελιά.

    Έτοιμο.