Ψάρι        
    
Γλώσσα φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας και άνηθο
Χρ. μαγειρέματος20 λεπτά
Μερίδες 4
Ingredients
- 4 φιλέτα γλώσσας
 - 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
 - Αλάτι
 - 4 κουταλιές της σούπας Βιτάμ soft
 - 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
 - 1/2 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
 - 1 ματσάκι φρέσκος άνηθος ψιλοκομμένος
 - Φρέσκο ξύσμα λεμονιού από 1/2 λεμόνι
 - Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
 
Execution
- Ζεσταίνουμε πολύ καλά σε δυνατή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι.
 - Βάζουμε το ελαιόλαδο και τα φιλέτα, αφού πρώτα τα αλατίσουμε, και, αν είναι κατεψυγμένα, τα στεγνώνουμε καλά με χαρτί κουζίνας. Τα ψήνουμε 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα βάζουμε σε μια πιατέλα.
 - Για τη σάλτσα, βάζουμε στο τηγάνι το Βιτάμ, το ξύσμα λεμονιού και το κρασί σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
 - Σε 2-3 λεπτά αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τον άνηθο στη σάλτσα.
 - Περιχύνουμε τα φιλέτα και σερβίρουμε.
 
    
    



