use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Ψάρι

Γλώσσα φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας και άνηθο

  • Χρ. μαγειρέματος20 λεπτά
  • Μερίδες 4
recipe image Γλώσσα φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας και άνηθο
Ingredients
  • 4 φιλέτα γλώσσας
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • 4 κουταλιές της σούπας Βιτάμ soft
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 1/2 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 ματσάκι φρέσκος άνηθος ψιλοκομμένος
  • Φρέσκο ξύσμα λεμονιού από 1/2 λεμόνι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
  1. Ζεσταίνουμε πολύ καλά σε δυνατή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι.
  2. Βάζουμε το ελαιόλαδο και τα φιλέτα, αφού πρώτα τα αλατίσουμε, και, αν είναι κατεψυγμένα, τα στεγνώνουμε καλά με χαρτί κουζίνας. Τα ψήνουμε 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα βάζουμε σε μια πιατέλα.
  3. Για τη σάλτσα, βάζουμε στο τηγάνι το Βιτάμ, το ξύσμα λεμονιού και το κρασί σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
  4. Σε 2-3 λεπτά αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τον άνηθο στη σάλτσα.
  5. Περιχύνουμε τα φιλέτα και σερβίρουμε.