Ψάρι
Γλώσσα φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας και άνηθο
Χρ. μαγειρέματος20 λεπτά
Μερίδες 4

Ingredients
- 4 φιλέτα γλώσσας
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι
- 4 κουταλιές της σούπας Βιτάμ soft
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- 1/2 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
- 1 ματσάκι φρέσκος άνηθος ψιλοκομμένος
- Φρέσκο ξύσμα λεμονιού από 1/2 λεμόνι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
- Ζεσταίνουμε πολύ καλά σε δυνατή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι.
- Βάζουμε το ελαιόλαδο και τα φιλέτα, αφού πρώτα τα αλατίσουμε, και, αν είναι κατεψυγμένα, τα στεγνώνουμε καλά με χαρτί κουζίνας. Τα ψήνουμε 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα βάζουμε σε μια πιατέλα.
- Για τη σάλτσα, βάζουμε στο τηγάνι το Βιτάμ, το ξύσμα λεμονιού και το κρασί σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Σε 2-3 λεπτά αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τον άνηθο στη σάλτσα.
- Περιχύνουμε τα φιλέτα και σερβίρουμε.

