Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Σούπα σορμπά

  • Χρόνος Μαγειρέματος1 ώρα 0 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες4
recipe image Σούπα σορμπά

Υλικά

  • 250 γραμμάρια καρότα
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • 250 γραμμάρια πατάτες
  • 250 γραμμάρια σέλερι
  • 250 γραμμάρια φασολάκια πλατιά
  • 4 κύβοι ζωμού βοδινού
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμύδια, κόβουμε τα καρότα, τις πατάτες, το σέλερι και τα φασολάκια σε κύβoυς. Σοτάρουμε όλα τα λαχανικά για 10 λεπτά με το Βιτάμ Culinesse.
  2. Προσθέτουμε τους κύβους, διαλυμένους σε 2 λίτρα νερό, το κύμινο με το αλατοπίπερο και αφήνουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας να βράσει για 35-40 λεπτά και να μετατραπεί σε σούπα σορμπά.