Σούπα σορμπά
Χρόνος Μαγειρέματος1 hr
Χρόνος ΠροετοιμασίαςNA
ΜερίδεςServes 4

Υλικά
- 250 γραμμάρια καρότα
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
- 250 γραμμάρια πατάτες
- 250 γραμμάρια σέλερι
- 250 γραμμάρια φασολάκια πλατιά
- 4 κύβοι ζωμού βοδινού
- Αλάτι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμύδια, κόβουμε τα καρότα, τις πατάτες, το σέλερι και τα φασολάκια σε κύβoυς. Σοτάρουμε όλα τα λαχανικά για 10 λεπτά με το Βιτάμ Culinesse.
- Προσθέτουμε τους κύβους, διαλυμένους σε 2 λίτρα νερό, το κύμινο με το αλατοπίπερο και αφήνουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας να βράσει για 35-40 λεπτά και να μετατραπεί σε σούπα σορμπά.