use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Σούπα

Κρεατόσουπα με λαχανικά εποχής

  • Χρ. μαγειρέματος1 ώρες 15 λεπτά
  • Μερίδες 5
recipe image Κρεατόσουπα με λαχανικά εποχής
Ingredients
  • 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι (ζητούμε από τον κρεοπώλη μας να το κόψει σε μέτριους κύβους)
  • 8 κρεμμυδάκια για στιφάδο
  • 2 ρέβες κομμένες σε κύβους
  • 2 καρότα κομμένα σε κύβους
  • 2 γλυκοπατάτες κομμένες σε κύβους
  • 1 σελινόριζα κομμένη σε κύβους
  • 1 ντομάτα κομμένη σε κομμάτια
  • 1 πράσο ψιλοκομμένο
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ soft
  • 1 φρέσκο φύλλο δάφνης
  • 2 κύβοι ζωμού βοδινού
  • 5 σπόροι κάρδαμο
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
  1. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε 1 1/2 λίτρο νερό και το αφήνουμε να βράσει καλά.
  2. Προσθέτουμε το μοσχάρι και το μαγειρεύουμε για μισή ώρα, έως ότου μαλακώσει καλά.
  3. Κατά τη διάρκεια του βρασίματος, ξαφρίζουμε από την επιφάνεια της κατσαρόλας τους αφρούς.
  4. Σε ένα άλλο βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Βιτάμ με όλα τα λαχανικά και τα μαγειρεύουμε, έως ότου γίνουν τρυφερά.
  5. Σουρώνουμε το μοσχάρι και κρατάμε το ζωμό.
  6. Ρίχνουμε το μοσχάρι μέσα στα λαχανικά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα.
  7. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τους κύβους, το αλατοπίπερο, τη δάφνη, το κάρδαμο και το ζωμό και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά.