use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Σούπα

Σούπα βέρτε

  • Χρ. μαγειρέματος45 λεπτά
  • Μερίδες 5
recipe image Σούπα βέρτε
Ingredients
  • 1 κουταλιά φρέσκος άνηθος ψιλοκομμένος
  • 4 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 200 γραμμάρια ψιλοκομμένο μπέικον
  • 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • 1 κιλό ψιλοκομμένο φρέσκο σπανάκι (πλυμένο και καθαρισμένο)
  • 2 κύβοι ζωμού βοδινού
Execution
  1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το Βιτάμ Culinesse, για να κάψει, και σοτάρουμε σε αυτό το σπανάκι, το κρεμμύδι και το μπέικον για 5-10 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το ζωμό βοδινού, διαλυμένο σε 1 λίτρο, ανακατεύουμε και αφήνουμε τη σούπα βέρτε να βράσει για 30 λεπτά.
  3. Περίπου 3-5 λεπτά πριν το τέλος, προσθέτουμε στη σούπα βέρτε τον άνηθο, ανακατεύουμε ξανά και τη σερβίρουμε ζεστή.