Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Σούπα βέρτε

  • Χρόνος Μαγειρέματος45 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες5
recipe image Σούπα βέρτε

Υλικά

  • 1 κουταλιά φρέσκος άνηθος ψιλοκομμένος
  • 4 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 200 γραμμάρια ψιλοκομμένο μπέικον
  • 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • 1 κιλό ψιλοκομμένο φρέσκο σπανάκι (πλυμένο και καθαρισμένο)
  • 2 κύβοι ζωμού βοδινού
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το Βιτάμ Culinesse, για να κάψει, και σοτάρουμε σε αυτό το σπανάκι, το κρεμμύδι και το μπέικον για 5-10 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το ζωμό βοδινού, διαλυμένο σε 1 λίτρο, ανακατεύουμε και αφήνουμε τη σούπα βέρτε να βράσει για 30 λεπτά.
  3. Περίπου 3-5 λεπτά πριν το τέλος, προσθέτουμε στη σούπα βέρτε τον άνηθο, ανακατεύουμε ξανά και τη σερβίρουμε ζεστή.