Σούπα βέρτε
Χρόνος Μαγειρέματος45 min
Χρόνος ΠροετοιμασίαςNA
ΜερίδεςServes 5

Υλικά
- 1 κουταλιά φρέσκος άνηθος ψιλοκομμένος
- 4 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
- 200 γραμμάρια ψιλοκομμένο μπέικον
- 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
- 1 κιλό ψιλοκομμένο φρέσκο σπανάκι (πλυμένο και καθαρισμένο)
- 2 κύβοι ζωμού βοδινού
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το Βιτάμ Culinesse, για να κάψει, και σοτάρουμε σε αυτό το σπανάκι, το κρεμμύδι και το μπέικον για 5-10 λεπτά.
- Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το ζωμό βοδινού, διαλυμένο σε 1 λίτρο, ανακατεύουμε και αφήνουμε τη σούπα βέρτε να βράσει για 30 λεπτά.
- Περίπου 3-5 λεπτά πριν το τέλος, προσθέτουμε στη σούπα βέρτε τον άνηθο, ανακατεύουμε ξανά και τη σερβίρουμε ζεστή.