Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Πρασοτσουρβάς
Χρόνος Μαγειρέματος40 λεπτά
Μερίδες5
Υλικά
Ingredients
6 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
2 κουταλάκια φρέσκος δυόσμος
2 κουταλιές Βιτάμ soft
1 κουταλάκι πάπρικα
2 πατάτες κομμένες σε κύβους
3 ψιλοκομμένα τρυφερά πράσα
5 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
1 καρότο μικρό ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
Αλάτι
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Execution
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα με 4 ποτήρια νερό, τα πράσα, τις πατάτες, το καρότο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το Βιτάμ, αλάτι και πιπέρι για μισή ώρα περίπου.
Σερβίρουμε τον πρασοτσουρβά σε πιάτα και, από πάνω, βάζουμε από 1 κουταλιά γιαούρτι, πασπαλισμένο με λίγη πάπρικα και γαρνιρισμένο με φυλλαράκια δυόσμου.