Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Πρασοτσουρβάς
Χρόνος Μαγειρέματος40 λεπτά
Μερίδες5
Υλικά
Ingredients
6 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
2 κουταλάκια φρέσκος δυόσμος
2 κουταλιές Βιτάμ soft
1 κουταλάκι πάπρικα
2 πατάτες κομμένες σε κύβους
3 ψιλοκομμένα τρυφερά πράσα
5 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
1 καρότο μικρό ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
Αλάτι
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Execution
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα με 4 ποτήρια νερό, τα πράσα, τις πατάτες, το καρότο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το Βιτάμ, αλάτι και πιπέρι για μισή ώρα περίπου.
Σερβίρουμε τον πρασοτσουρβά σε πιάτα και, από πάνω, βάζουμε από 1 κουταλιά γιαούρτι, πασπαλισμένο με λίγη πάπρικα και γαρνιρισμένο με φυλλαράκια δυόσμου.