Σούπα
Πρασοτσουρβάς
Χρ. μαγειρέματος40 λεπτά
Μερίδες 5

Ingredients
- 6 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
- 2 κουταλάκια φρέσκος δυόσμος
- 2 κουταλιές Βιτάμ soft
- 1 κουταλάκι πάπρικα
- 2 πατάτες κομμένες σε κύβους
- 3 ψιλοκομμένα τρυφερά πράσα
- 5 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 καρότο μικρό ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
- Αλάτι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
- Βράζουμε σε μια κατσαρόλα με 4 ποτήρια νερό, τα πράσα, τις πατάτες, το καρότο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το Βιτάμ, αλάτι και πιπέρι για μισή ώρα περίπου.
- Σερβίρουμε τον πρασοτσουρβά σε πιάτα και, από πάνω, βάζουμε από 1 κουταλιά γιαούρτι, πασπαλισμένο με λίγη πάπρικα και γαρνιρισμένο με φυλλαράκια δυόσμου.

