Σούπα        
    
Πρασοτσουρβάς
Χρ. μαγειρέματος40 λεπτά
Μερίδες 5
Ingredients
- 6 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
 - 2 κουταλάκια φρέσκος δυόσμος
 - 2 κουταλιές Βιτάμ soft
 - 1 κουταλάκι πάπρικα
 - 2 πατάτες κομμένες σε κύβους
 - 3 ψιλοκομμένα τρυφερά πράσα
 - 5 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
 - 1 καρότο μικρό ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
 - Αλάτι
 - Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
 
Execution
- Βράζουμε σε μια κατσαρόλα με 4 ποτήρια νερό, τα πράσα, τις πατάτες, το καρότο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το Βιτάμ, αλάτι και πιπέρι για μισή ώρα περίπου.
 - Σερβίρουμε τον πρασοτσουρβά σε πιάτα και, από πάνω, βάζουμε από 1 κουταλιά γιαούρτι, πασπαλισμένο με λίγη πάπρικα και γαρνιρισμένο με φυλλαράκια δυόσμου.
 
    
    



