use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Σούπα

Πρασοτσουρβάς

  • Χρ. μαγειρέματος40 λεπτά
  • Μερίδες 5
recipe image Πρασοτσουρβάς
Ingredients
  • 6 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κουταλάκια φρέσκος δυόσμος
  • 2 κουταλιές Βιτάμ soft
  • 1 κουταλάκι πάπρικα
  • 2 πατάτες κομμένες σε κύβους
  • 3 ψιλοκομμένα τρυφερά πράσα
  • 5 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 καρότο μικρό ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
  1. Βράζουμε σε μια κατσαρόλα με 4 ποτήρια νερό, τα πράσα, τις πατάτες, το καρότο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το Βιτάμ, αλάτι και πιπέρι για μισή ώρα περίπου.
  2. Σερβίρουμε τον πρασοτσουρβά σε πιάτα και, από πάνω, βάζουμε από 1 κουταλιά γιαούρτι, πασπαλισμένο με λίγη πάπρικα και γαρνιρισμένο με φυλλαράκια δυόσμου.