Μπισκότα Διαίτης
Δες συνταγή για μπισκότα διαίτης και Βιτάμ. Εύκολες, παραδοσιακές ελληνικές και διεθνής συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, με φυτικό Βιτάμ
Δες συνταγή για μπισκότα διαίτης και Βιτάμ. Εύκολες, παραδοσιακές ελληνικές και διεθνής συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, με φυτικό Βιτάμ
Χρ. μαγειρέματος30 λεπτά
Χρ. προετοιμασίας43 λεπτά
ΔυσκολίαΕύκολη
Μερίδες 20

- 1 πρέζα αλάτι
- 150 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
- 150 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
- 50 γραμμάρια ψιλοκομμένη σοκολάτα υγείας
- 1 αυγό
- 225 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλιά του γλυκού μπέικινγκ πάουντερ
- Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ το Βιτάμ με τη ζάχαρη σε μέτρια ταχύτητα. Όταν αφρατέψει το μείγμα, προσθέτουμε το αυγό και, μετά, ρίχνουμε μπέικινγκ πάουντερ, το αλάτι και το αλεύρι. Τέλος, συνεχίζοντας πάντα το χτύπημα, προσθέτουμε την ψιλοκομμένη σοκολάτα υγείας.
- Τύυλίγουμε σε μεμβράνη τη ζύμη για τα μπισκότα διαίτης και τη βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
- Στη συνέχεια, πλάθουμε κυκλικά και πλατιά μπισκότα, τα τοποθετούμε σε ένα ταψί, στρωμένο με λαδόκολλα, και ψήνουμε τα μπισκότα διαίτης για 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C με αντιστάσεις πάνω-κάτω.

