use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.

Μπισκότα Διαίτης

Δες συνταγή για μπισκότα διαίτης και Βιτάμ. Εύκολες, παραδοσιακές ελληνικές και διεθνής συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, με φυτικό Βιτάμ

Δες συνταγή για μπισκότα διαίτης και Βιτάμ. Εύκολες, παραδοσιακές ελληνικές και διεθνής συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, με φυτικό Βιτάμ

  • Χρ. μαγειρέματος30 λεπτά
  • Χρ. προετοιμασίας43 λεπτά
  • ΔυσκολίαΕύκολη
  • Μερίδες 20
recipe image Μπισκότα Διαίτης
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
  • 150 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
  • 50 γραμμάρια ψιλοκομμένη σοκολάτα υγείας
  • 1 αυγό
  • 225 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουταλιά του γλυκού μπέικινγκ πάουντερ
  1. Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ το Βιτάμ με τη ζάχαρη σε μέτρια ταχύτητα. Όταν αφρατέψει το μείγμα, προσθέτουμε το αυγό και, μετά, ρίχνουμε μπέικινγκ πάουντερ, το αλάτι και το αλεύρι. Τέλος, συνεχίζοντας πάντα το χτύπημα, προσθέτουμε την ψιλοκομμένη σοκολάτα υγείας.
  2. Τύυλίγουμε σε μεμβράνη τη ζύμη για τα μπισκότα διαίτης και τη βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
  3. Στη συνέχεια, πλάθουμε κυκλικά και πλατιά μπισκότα, τα τοποθετούμε σε ένα ταψί, στρωμένο με λαδόκολλα, και ψήνουμε τα μπισκότα διαίτης για 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C με αντιστάσεις πάνω-κάτω.