Κορμός Μωσαϊκό
Δες συνταγή για τον κλασικό κορμό μωσαϊκό με Βιτάμ. Εύκολες, πεντανόστιμες ελληνικές αλλά και διεθνής συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, με φυτικό Βιτάμ
Δες συνταγή για τον κλασικό κορμό μωσαϊκό με Βιτάμ. Εύκολες, πεντανόστιμες ελληνικές αλλά και διεθνής συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, με φυτικό Βιτάμ
Χρ. μαγειρέματος20 λεπτά
Χρ. προετοιμασίας3 ώρες 45 λεπτά
ΔυσκολίαΕύκολη
Μερίδες 10

- 1 πακέτο Βιτάμ κλασικό σε πλακάκι
- 200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- 200 γραμμάρια μπισκότα ολικής αλέσεως
- 50 γραμμάρια καρύδια
- 50 ml γάλα
- 50 ml κονιάκ
- 100 γραμμάρια κακάο
- Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το Βιτάμ, αποσύρουμε και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά: τα καρύδια ψιλοκομμένα και τα μπισκότα θρυμματισμένα.
- Ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα 30 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία του.
- Μεταφέρουμε σε αντικολλητικό χαρτί ή αλουμινόχαρτο, το οποίο έχουμε πασπαλίσει με κακάο και διπλώνουμε σφιχτά σε ρολό.
- Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 3 ώρες να παγώσει, πασπαλίζουμε με κακάο και κόβουμε σε φέτες.

