use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.

Κορμός Μωσαϊκό

Δες συνταγή για τον κλασικό κορμό μωσαϊκό με Βιτάμ. Εύκολες, πεντανόστιμες ελληνικές αλλά και διεθνής συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, με φυτικό Βιτάμ

Δες συνταγή για τον κλασικό κορμό μωσαϊκό με Βιτάμ. Εύκολες, πεντανόστιμες ελληνικές αλλά και διεθνής συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, με φυτικό Βιτάμ

  • Χρ. μαγειρέματος20 λεπτά
  • Χρ. προετοιμασίας3 ώρες 45 λεπτά
  • ΔυσκολίαΕύκολη
  • Μερίδες 10
recipe image Κορμός Μωσαϊκό
  • 1 πακέτο Βιτάμ κλασικό σε πλακάκι
  • 200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • 200 γραμμάρια μπισκότα ολικής αλέσεως
  • 50 γραμμάρια καρύδια
  • 50 ml γάλα
  • 50 ml κονιάκ
  • 100 γραμμάρια κακάο
  1. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το Βιτάμ, αποσύρουμε και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά: τα καρύδια ψιλοκομμένα και τα μπισκότα θρυμματισμένα.
  2. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα 30 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία του.
  3. Μεταφέρουμε σε αντικολλητικό χαρτί ή αλουμινόχαρτο, το οποίο έχουμε πασπαλίσει με κακάο και διπλώνουμε σφιχτά σε ρολό.
  4. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 3 ώρες να παγώσει, πασπαλίζουμε με κακάο και κόβουμε σε φέτες.