Πασχαλινά Μπισκότα Λαγουδάκια
Δες εδώ συνταγή για Πασχαλινά Μπισκότα Λαγουδάκια, με Βιτάμ. Για πεντανόστιμες, εύκολες γιορτινές Πασχαλινές συνταγές βάλε στα γλυκά και τα φαγητά σου φυτικό Βιτάμ.
Δες εδώ συνταγή για Πασχαλινά Μπισκότα Λαγουδάκια, με Βιτάμ. Για πεντανόστιμες, εύκολες γιορτινές Πασχαλινές συνταγές βάλε στα γλυκά και τα φαγητά σου φυτικό Βιτάμ.
Χρ. μαγειρέματος15 λεπτά
Χρ. προετοιμασίας20 λεπτά
Μερίδες 20

- 135 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό σε θερμοκρασία δωματίου
- 170 γραμμάρια ζάχαρη
- 1 αυγό
- 1 βανίλια
- 1/4 κουταλάκι μαστίχα σε σκόνη
- 20 ml γάλα
- 1 πρέζα αλάτι
- 280 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C.
- Χτυπάμε στο μίξερ το Βιτάμ με τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψει, και προσθέτουμε το αυγό.
- Στη συνέχεια, ρίχνουμε λίγο-λίγο το αλεύρι με το αλάτι, τη βανίλια με τη μαστίχα και το γάλα και χτυπάμε, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Πλάθουμε τη ζύμη σε μπάλα, την τυλίγουμε σε μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
- Βγάζουμε και απλώνουμε τη ζύμη με τον πλάστη, σε πάχος περίπου 1 εκατοστό
- Κόβουμε μπισκότα σε σχήμα λαγουδάκια με το κουπ-πατ και ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 12-15 λεπτά.

