use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Ζυμαρικά

Spaghetti Carbonara (Σπαγγέτι Καρμπονάρα)

Δες συνταγή για Spaghetti Carbonara (Σπαγγέτι Καρμπονάρα) & Βιτάμ. Για μακαρονάδες, ζυμαρικά και άλλες συνταγές μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής, βάλε φυτικό Βιτάμ

Δες συνταγή για Spaghetti Carbonara (Σπαγγέτι Καρμπονάρα) & Βιτάμ. Για μακαρονάδες, ζυμαρικά και άλλες συνταγές μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής, βάλε φυτικό Βιτάμ

  • Χρ. μαγειρέματος30 λεπτά
  • Μερίδες 4
recipe image Spaghetti Carbonara (Σπαγγέτι Καρμπονάρα)
  • 500 γραμμάρια σπαγγέτι
  • 8 μέτριες φέτες πανσέτα ή μπέικον
  • 4 μέτρια αυγά
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο (προαιρετικά)
  • 120 γραμμάρια σκληρό ή ημίσκληρο τυρί
  • 4 κουταλιές Βιτάμ Soft
  • Αλάτι
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  1. Βράζουμε μπόλικο νερό σε βαθιά κατσαρόλα και ετοιμάζουμε το σπαγγέτι, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Ψιλοκόβουμε την παντσέτα ή το μπέικον, ζεσταίνουμε τη μισή ποσότητα από το Βιτάμ σε αντικολλητικό βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το αλλαντικό, μέχρι να ροδίσει.
  3. Ρίχνουμε και το σκόρδο και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά. Παράλληλα, χτυπάμε τα αυγά σε βαθύ μπολ και τα αναμειγνύουμε με το τυρί.
  4. Προσθέτουμε μια μικρή ποσότητα από το νερό, στο οποίο βράζουν τα ζυμαρικά, και ανακατεύουμε.
  5. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε αμέσως στο τηγάνι. Προσθέτουμε το υπόλοιπο Βιτάμ και το μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε ζωηρά για μερικά λεπτά.
  6. Σερβίρουμε σε πιάτα, πασπαλίζοντας με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.