Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Φιογκάκια με ροζ σάλτσα

  • Χρόνος ΜαγειρέματοςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες6
recipe image Φιογκάκια με ροζ σάλτσα

Υλικά

  • 1 1/2 ποτήρια γάλα
  • 1 1/2 ποτήρι τριμμένη κεφαλογραβιέρα
  • 1 ποτήρι τριμμένο τυρί ροκφόρ ή γκοργκοντζόλα
  • 1 ποτήρι τριμμένο κίτρινο τυρί τύπου Ολλανδίας
  • 1 1/2 ποτήρι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα ή χαλούμι
  • 1 1/2 κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 1 κύβος ζωμός λαχανικών
  • 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • 400 γραμμάρια φιογκάκια
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα φιογκάκια με το σπιτικό ζωμό βοδινού σε μια κατσαρόλα, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
  2. Βάζουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες σε μια κατσαρόλα με 100 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse και το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά περίπου.
  3. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα τυριά, το γάλα, αλάτι και πιπέρι, ενώ ανακατεύουμε.
  4. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα φιογκάκια, ανακατεύουμε το μείγμα, το αδειάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ρίχνουμε από πάνω το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse.
  5. Ψήνουμε τα φιογκάκια με τη ροζ σάλτσα τους για 15-20 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 200°C.