Ζυμαρικά
Φιογκάκια με ροζ σάλτσα
Μερίδες 6

Ingredients
- 1 1/2 ποτήρια γάλα
- 1 1/2 ποτήρι τριμμένη κεφαλογραβιέρα
- 1 ποτήρι τριμμένο τυρί ροκφόρ ή γκοργκοντζόλα
- 1 ποτήρι τριμμένο κίτρινο τυρί τύπου Ολλανδίας
- 1 1/2 ποτήρι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα ή χαλούμι
- 1 1/2 κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες
- 1 κύβος ζωμός λαχανικών
- 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
- 400 γραμμάρια φιογκάκια
Execution
- Βράζουμε τα φιογκάκια με το σπιτικό ζωμό βοδινού σε μια κατσαρόλα, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
- Βάζουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες σε μια κατσαρόλα με 100 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse και το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά περίπου.
- Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα τυριά, το γάλα, αλάτι και πιπέρι, ενώ ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα φιογκάκια, ανακατεύουμε το μείγμα, το αδειάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ρίχνουμε από πάνω το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse.
- Ψήνουμε τα φιογκάκια με τη ροζ σάλτσα τους για 15-20 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 200°C.

