use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Ζυμαρικά

Φιογκάκια με ροζ σάλτσα

  • Μερίδες 6
recipe image Φιογκάκια με ροζ σάλτσα
Ingredients
  • 1 1/2 ποτήρια γάλα
  • 1 1/2 ποτήρι τριμμένη κεφαλογραβιέρα
  • 1 ποτήρι τριμμένο τυρί ροκφόρ ή γκοργκοντζόλα
  • 1 ποτήρι τριμμένο κίτρινο τυρί τύπου Ολλανδίας
  • 1 1/2 ποτήρι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα ή χαλούμι
  • 1 1/2 κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 1 κύβος ζωμός λαχανικών
  • 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • 400 γραμμάρια φιογκάκια
Execution
  1. Βράζουμε τα φιογκάκια με το σπιτικό ζωμό βοδινού σε μια κατσαρόλα, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
  2. Βάζουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες σε μια κατσαρόλα με 100 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse και το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά περίπου.
  3. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα τυριά, το γάλα, αλάτι και πιπέρι, ενώ ανακατεύουμε.
  4. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα φιογκάκια, ανακατεύουμε το μείγμα, το αδειάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ρίχνουμε από πάνω το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse.
  5. Ψήνουμε τα φιογκάκια με τη ροζ σάλτσα τους για 15-20 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 200°C.