Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Ομελέτα με τυρί

  • Χρόνος Μαγειρέματος20 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες2
recipe image Ομελέτα με τυρί

Υλικά

  • 6 αυγά
  • 1 ποτήρι τριμμένη γραβιέρα
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένος, φρέσκος μαϊντανός
  • 2 κουταλιές της σούπας Βιτάμ Culinesse
  • 3 κουταλιές νερό
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε τους κρόκους και τα ασπράδια των αυγών χωριστά. Τα ενώνουμε και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τον μισό μαϊντανό.
  2. Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι 1-2 κουταλές Βιτάμ Culinesse και ρίχνουμε το μείγμα των αυγών.
  3. Ξεκολλάμε την ομελέτα, πασπαλίζουμε την επιφάνειά της με το τυρί (ή και με περισσότερα είδη τυριών), τη διπλώνουμε στα δύο και σερβίρουμε την ομελέτα με τυρί, πασπαλίζοντας με τον υπόλοιπο μαϊντανό.