Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Ζεματίζουμε ελαφρώς το λάχανο, ώστε να ξεχωρίσουμε εύκολα τα φύλλα του για τους ντολμάδες με πιπεριές.
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε μικρούς κύβoυς τις μελιτζάνες, ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, τα κρεμμύδια, το μαϊντανό και τον άνηθο και σοτάρουμε τα λαχανικά σε μια κατσαρόλα με Βιτάμ Culinesse σε μέτρια φωτιά.
Μόλις μαλακώσουν και πιουν τα υγρά τους, βγάζουμε τα λαχανικά από τη φωτιά και προσθέτουμε τα τυριά, τον κρόκο αυγού και τις σταγόνες λεμονιού.
Βάζουμε από ένα κουταλάκι γέμιση σε κάθε φύλλο λάχανου, τυλίγουμε τα φύλλα σε ντολμάδες και τους τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα, τον ένα δίπλα στον άλλο. Ρίχνουμε και δύο φλιτζάνια νερό και τον κύβο και αφήνουμε τους ντολμάδες με πιπεριές, να σιγοβράσουν για 20 λεπτά.
Χτυπάμε το αυγό και το χυμό λεμονιού σε ένα μπολ, συμπληρώνουμε με το κορν φλάουρ, διαλυμένο σε ένα φλιτζανάκι, και ρίχνουμε το αυγολέμονο στην κατσαρόλα. Αφήνουμε τους ντολμάδες με πιπεριές για 1 λεπτό στη φωτιά και είναι έτοιμοι.