Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Μοσχαράκι της άνοιξης
Μερίδες4
Υλικά
Ingredients
1 κουταλιά ψιλοκομμένος άνηθος
1 κιλό καρότα (κομμένα σε λεπτές φέτες)
6 φρέσκα κρεμμυδάκια (κομμένα σε φέτες)
1 ποτήρι Βιτάμ Culinesse
1 κιλό μοσχαρίσια σπάλα (κομμένη σε φέτες)
Χυμός λεμονιού από 1 λεμόνι
Αλάτι
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Execution
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα κρεμμυδάκια να σοταριστούν με το Βιτάμ Culinesse για 5 λεπτά περίπου.
Μετά, προσθέτουμε το μοσχαράκι, τα καρότα, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά περίπου.
Προσθέτουμε κατόπιν 2 φλιτζάνια νερό, αφήνουμε το μοσχαράκι της άνοιξης να βράσει για 1 1/2 ώρες περίπου, και 10 λεπτά πριν το τέλος, προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού και τον άνηθο.