Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Μοσχαράκι της άνοιξης

  • ΜερίδεςΜερίδες 4
recipe image Μοσχαράκι της άνοιξης

Υλικά

Ingredients
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένος άνηθος
  • 1 κιλό καρότα (κομμένα σε λεπτές φέτες)
  • 6 φρέσκα κρεμμυδάκια (κομμένα σε φέτες)
  • 1 ποτήρι Βιτάμ Culinesse
  • 1 κιλό μοσχαρίσια σπάλα (κομμένη σε φέτες)
  • Χυμός λεμονιού από 1 λεμόνι
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι

      Εκτέλεση

      Execution
      1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα κρεμμυδάκια να σοταριστούν με το Βιτάμ Culinesse για 5 λεπτά περίπου.
      2. Μετά, προσθέτουμε το μοσχαράκι, τα καρότα, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά περίπου.
      3. Προσθέτουμε κατόπιν 2 φλιτζάνια νερό, αφήνουμε το μοσχαράκι της άνοιξης να βράσει για 1 1/2 ώρες περίπου, και 10 λεπτά πριν το τέλος, προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού και τον άνηθο.