use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Μοσχαράκι της άνοιξης

  • Μερίδες4
recipe image Μοσχαράκι της άνοιξης

Υλικά

Ingredients
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένος άνηθος
  • 1 κιλό καρότα (κομμένα σε λεπτές φέτες)
  • 6 φρέσκα κρεμμυδάκια (κομμένα σε φέτες)
  • 1 ποτήρι Βιτάμ Culinesse
  • 1 κιλό μοσχαρίσια σπάλα (κομμένη σε φέτες)
  • Χυμός λεμονιού από 1 λεμόνι
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι

      Εκτέλεση

      Execution
      1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα κρεμμυδάκια να σοταριστούν με το Βιτάμ Culinesse για 5 λεπτά περίπου.
      2. Μετά, προσθέτουμε το μοσχαράκι, τα καρότα, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά περίπου.
      3. Προσθέτουμε κατόπιν 2 φλιτζάνια νερό, αφήνουμε το μοσχαράκι της άνοιξης να βράσει για 1 1/2 ώρες περίπου, και 10 λεπτά πριν το τέλος, προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού και τον άνηθο.