Κρέας
Μοσχαράκι της άνοιξης
Μερίδες 4

Ingredients
- 1 κουταλιά ψιλοκομμένος άνηθος
- 1 κιλό καρότα (κομμένα σε λεπτές φέτες)
- 6 φρέσκα κρεμμυδάκια (κομμένα σε φέτες)
- 1 ποτήρι Βιτάμ Culinesse
- 1 κιλό μοσχαρίσια σπάλα (κομμένη σε φέτες)
- Χυμός λεμονιού από 1 λεμόνι
- Αλάτι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα κρεμμυδάκια να σοταριστούν με το Βιτάμ Culinesse για 5 λεπτά περίπου.
- Μετά, προσθέτουμε το μοσχαράκι, τα καρότα, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά περίπου.
- Προσθέτουμε κατόπιν 2 φλιτζάνια νερό, αφήνουμε το μοσχαράκι της άνοιξης να βράσει για 1 1/2 ώρες περίπου, και 10 λεπτά πριν το τέλος, προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού και τον άνηθο.

