Κρέπες με χορταρικά
Χρόνος ΜαγειρέματοςNA
Χρόνος ΠροετοιμασίαςNA
ΜερίδεςServes 12

Υλικά
- 2 μέτρια κρεμμύδια
- 1 1/2 ποτήρι Βιτάμ Culinesse
- 1/2 κιλό άσπρο λάχανο
- 1 κουταλιά πάπρικα
- 12 φέτες τυρί γκούντα
- 1/2 ποτήρι φρέσκος άνηθος και δυόσμος
- 2 κολοκυθάκια
- 3 καρότα
- 12 κρέπες
- 1 ποτήρι τριμμένη παρμεζάνα
- 1 κουταλάκι μείγμα μυρωδικών
- Αλάτι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το Βιτάμ και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τα καρότα, το λάχανο, τον άνηθο, το δυόσμο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύεουμε.
- Προσθέτουμε δύο φλιτζάνια νερό και αφήνουμε να βράσουν, μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.
- Προσθέτουμε την παρμεζάνα και, με το μείγμα, γεμίζουμε τις κρέπες, βάζοντας από δύο κουταλιές γέμιση στην κάθε κρέπα.
- Τυλίγουμε τις κρέπες σαν φλογέρες και τις βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος. Σκεπάζουμε τις κρέπες με το τυρί γκούντα και τις πασπαλίζουμε με λίγη πάπρικα.
- Ψήνουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 200°C για 15 λεπτά και σερβίρουμε τις κρέπες ζεστές.