Λαχανικά
Κρέπες με χορταρικά
Μερίδες 12

Ingredients
- 2 μέτρια κρεμμύδια
- 1 1/2 ποτήρι Βιτάμ Culinesse
- 1/2 κιλό άσπρο λάχανο
- 1 κουταλιά πάπρικα
- 12 φέτες τυρί γκούντα
- 1/2 ποτήρι φρέσκος άνηθος και δυόσμος
- 2 κολοκυθάκια
- 3 καρότα
- 12 κρέπες
- 1 ποτήρι τριμμένη παρμεζάνα
- 1 κουταλάκι μείγμα μυρωδικών
- Αλάτι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
- Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το Βιτάμ και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τα καρότα, το λάχανο, τον άνηθο, το δυόσμο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύεουμε.
- Προσθέτουμε δύο φλιτζάνια νερό και αφήνουμε να βράσουν, μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.
- Προσθέτουμε την παρμεζάνα και, με το μείγμα, γεμίζουμε τις κρέπες, βάζοντας από δύο κουταλιές γέμιση στην κάθε κρέπα.
- Τυλίγουμε τις κρέπες σαν φλογέρες και τις βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος. Σκεπάζουμε τις κρέπες με το τυρί γκούντα και τις πασπαλίζουμε με λίγη πάπρικα.
- Ψήνουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 200°C για 15 λεπτά και σερβίρουμε τις κρέπες ζεστές.

