use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Χριστουγεννιάτικα Μπισκότα

Στο site του Βιτάμ θα βρεις γιορτινή συνταγή για τραγανά, Χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Για πεντανόστιμα Χριστουγεννιάτικα γλυκά και φαγητά, βάλε Βιτάμ
  • Χρόνος Μαγειρέματος30 λεπτά
  • Μερίδες15
recipe image Χριστουγεννιάτικα μπισκότα

Υλικά

  • 100 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική
  • 225 γραμμάρια αλεύρι
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
  • 1 κρόκος αβγού
  • Βανίλια

      Εκτέλεση

      1. Σε κάδο ανάμειξης, χτυπάμε με σύρμα το Bιτάμ με τη ζάχαρη, μέχρι να γίνει ένα λευκό μείγμα.
      2. Προσθέτουμε τον κρόκο και συνεχίζουμε να χτυπάμε, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
      3. Τοποθετούμε το φτερό στο μίξερ και προσθέτουμε το κοσκινισμένο μείγμα και τη βανίλια. Δουλεύουμε το μείγμα, μέχρι να δημιουργηθεί μια εύπλαστη ζύμη.
      4. Κόβουμε το μείγμα σε μικρές μπάλες, ανοίγουμε με τον πλάστη και το κόβουμε με στρογγυλό κουπάτ 10cc, σε μπισκότο.
      5. Ψήνουμε στους 180ο C, για 15 -20 λεπτά, σε προθερμασ- μένο φούρνο.