Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα

  • Χρόνος Μαγειρέματος30 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες15
recipe image Χριστουγεννιάτικα μπισκότα

Υλικά

  • 100 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική
  • 225 γραμμάρια αλεύρι
  • 150 γραμμάρια ΒΙΤΑΜ
  • 1 κρόκος αβγού
  • Βανίλια
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Σε κάδο ανάμειξης, χτυπάμε με σύρμα το BITAM με τη ζάχαρη, μέχρι να γίνει ένα λευκό μείγμα.
  2. Προσθέτουμε τον κρόκο και συνεχίζουμε να χτυπάμε, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Τοποθετούμε το φτερό στο μίξερ και προσθέτουμε το κοσκινισμένο μείγμα και τη βανίλια. Δουλεύουμε το μείγμα, μέχρι να δημιουργηθεί μια εύπλαστη ζύμη.
  4. Κόβουμε το μείγμα σε μικρές μπάλες, ανοίγουμε με τον πλάστη και το κόβουμε με στρογγυλό κουπάτ 10cc, σε μπισκότο.
  5. Ψήνουμε στους 180ο C, για 15 -20 λεπτά, σε προθερμασ- μένο φούρνο.