Λαχανικά
Χορταρικά σοτέ
Μερίδες 6

Ingredients
- 3 μέτριες αγκινάρες
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- Λίγος φρέσκος πλατύφυλλος μαϊντανός
- 250 γραμμάρια μανιτάρια
- 250 γραμμάρια σέλερι (το κοτσάνι)
- 250 γραμμάρια σπαράγγια (κονσέρβα)
- Χυμός λεμονιού από 1 λεμόνι
- 150 γραμμάρια Βιτάμ Culinsesse
- Αλάτι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
- Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και το σέλερι και τα κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια.
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το Βιτάμ Culinesse, για να κάψει, και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα να ροδίσουν για 5 λεπτά περίπου.
- Προσθέτουμε το σέλερι, τις αγκινάρες, τα σπαράγγια, το μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι και το ανάλογο νερό (1 λίτρο περίπου). Τα αφήνουμε να βράσουν επί 15-20 λεπτά περίπου.
- Τα 4-5 τελευταία λεπτά, προσθέτουμε τα μανιτάρια και, όταν τα χορταρικά σοτέ είναι έτοιμα, σβήνουμε με το μείγμα λεμονιού.

