use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Λαχανικά

Χορταρικά σοτέ

  • Μερίδες 6
recipe image Χορταρικά σοτέ
Ingredients
  • 3 μέτριες αγκινάρες
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • Λίγος φρέσκος πλατύφυλλος μαϊντανός
  • 250 γραμμάρια μανιτάρια
  • 250 γραμμάρια σέλερι (το κοτσάνι)
  • 250 γραμμάρια σπαράγγια (κονσέρβα)
  • Χυμός λεμονιού από 1 λεμόνι
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ Culinsesse
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
  1. Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και το σέλερι και τα κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια.
  2. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το Βιτάμ Culinesse, για να κάψει, και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα να ροδίσουν για 5 λεπτά περίπου.
  3. Προσθέτουμε το σέλερι, τις αγκινάρες, τα σπαράγγια, το μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι και το ανάλογο νερό (1 λίτρο περίπου). Τα αφήνουμε να βράσουν επί 15-20 λεπτά περίπου.
  4. Τα 4-5 τελευταία λεπτά, προσθέτουμε τα μανιτάρια και, όταν τα χορταρικά σοτέ είναι έτοιμα, σβήνουμε με το μείγμα λεμονιού.