use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Τυρί

Καπνιστό τυρί πανέ με μέλι και καρύδια

  • Χρ. μαγειρέματος15 λεπτά
  • Μερίδες 2
recipe image Καπνιστό τυρί πανέ με μέλι και καρύδια
Ingredients
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
  • 300 γραμμάρια καπνιστό τυρί Μετσόβου (κομμένο σε 2 φέτες των 150 γραμμαρίων)
  • 200 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
  • 3 αυγά
  • 100 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 80 γραμμάρια μέλι
  • 40 γραμμάρια καρύδια ψίχα
Execution
  1. Βρέχουμε ελαφρά τις φέτες του τυριού και τις αλευρώνουμε.
  2. Στη συνέχεια, χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά. Βουτάμε στο μείγμα τις φέτες του καπνιστού τυριού και, στη συνέχεια, τις ρίχνουμε στο μπολ με την τριμμένη φρυγανιά και πιέζουμε, ώστε η φρυγανιά να πιάσει επάνω στο χτυπημένο αυγό.
  3. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το Βιτάμ σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία. Βάζουμε την κάθε φέτα και σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές, μέχρι να δημιουργηθεί μια χρυσαφένια και τραγανή κρούστα.
  4. Βάζουμε τα τυράκια σε πιάτο και τα γαρνίρουμε με το μέλι και τα καρύδια.