Τυρί
Καπνιστό τυρί πανέ με μέλι και καρύδια
Χρ. μαγειρέματος15 λεπτά
Μερίδες 2

Ingredients
- 150 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
- 300 γραμμάρια καπνιστό τυρί Μετσόβου (κομμένο σε 2 φέτες των 150 γραμμαρίων)
- 200 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
- 3 αυγά
- 100 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 80 γραμμάρια μέλι
- 40 γραμμάρια καρύδια ψίχα
Execution
- Βρέχουμε ελαφρά τις φέτες του τυριού και τις αλευρώνουμε.
- Στη συνέχεια, χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά. Βουτάμε στο μείγμα τις φέτες του καπνιστού τυριού και, στη συνέχεια, τις ρίχνουμε στο μπολ με την τριμμένη φρυγανιά και πιέζουμε, ώστε η φρυγανιά να πιάσει επάνω στο χτυπημένο αυγό.
- Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το Βιτάμ σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία. Βάζουμε την κάθε φέτα και σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές, μέχρι να δημιουργηθεί μια χρυσαφένια και τραγανή κρούστα.
- Βάζουμε τα τυράκια σε πιάτο και τα γαρνίρουμε με το μέλι και τα καρύδια.

