Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Cake pops καρύδας με λευκή σοκολάτα

  • Χρόνος Μαγειρέματος1 ώρα 0 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες20
recipe image Cake pops καρύδας με λευκή σοκολάτα

Υλικά

  • 100 γραμμάρια Βιτάμ Soft
  • 65 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
  • 90 γραμμάρια ζάχαρη
  • 55 γραμμάρια ινδοκάρυδο
  • 2 μεγάλα αυγά
  • 30 ml ρούμι
  • 110 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού μπέικινγκ πάουντερ
  • 1 κάψουλα βανιλίνη
  • Ελάχιστο αλάτι
  • 50 γραμμάρια Βιτάμ Soft
  • 250 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • 100 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • 1 στικ φυσικής βανίλιας
  • 1 μικρό ματσάκι δυόσμο
  • 50 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό σε πλακάκι ή Βιτάμ soft
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι
  • 500 γραμμάρια λευκή σοκολάτα
  • Ξύλινα στικς 6-8 εκατοστών
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Μία ημέρα νωρίτερα ετοιμάζουμε το κέικ, για να είναι κρύο. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 3 λεπτά. Μεταφέρουμε σε αντικολλητική φόρμα 20 εκατοστών και ψήνουμε για 45-50 λεπτά στους 180°C. Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει καλά.
  2. Για την προετοιμασία του frosting
  3. Για την προετοιμασία των cake pops
  4. Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε το κέικ και ανακατεύουμε με την κρέμα που ετοιμάσαμε. Πλάθουμε μπαλίτσες, περίπου 40 γραμμάρια η καθεμία ή μικρότερες, βυθίζουμε ένα ξύλινο καλαμάκι σε καθεμία και τα τοποθετούμε στην κατάψυξη, μέχρι να ετοιμάσουμε την σοκολάτα.
  5. Για την προετοιμασία της σοκολατένιας επικάλυψης
  6. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία της. Βουτάμε τα cake pops στη σοκολάτα και τα ακουμπάμε σε αντικολλητικό χαρτί, για να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα για περίπου 2 ώρες.