Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Brownies

  • Χρόνος Μαγειρέματος25 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες20
recipe image Brownies

Υλικά

  • 250 γραμμάρια Βιτάμ Soft (εναλλακτικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν: Βιτάμ κλασικό σε πλακάκι ή Βιτάμ soft light)
  • 130 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 300 γραμμάρια ζάχαρη
  • 80 γραμμάρια κακάο
  • 3 μέτρια αυγά
  • 15 ml κονιάκ
  • 80 γραμμάρια καρύδια χοντροσπασμένα
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 βανίλια
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Σε μπεν μαρί βάζουμε το Βιτάμ να λιώσει, προσθέτουμε τη ζάχαρη, το κακάο κοσκινισμένο, την κανέλα και το αλάτι.
  2. Αποσύρουμε και αφήνουμε 4-5 λεπτά, για να πέσει η θερμοκρασία του μείγματος.
  3. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175°C.
  4. Προσθέτουμε στο μείγμα το κονιάκ, το αλεύρι και, αφού ανακατέψουμε πολύ καλά, ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα, προσθέτουμε τα καρύδια.
  5. Σε ένα μέτριο ταψί 20x20 στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε το μείγμα, ψήνουμε τα brownies στους 175°C για περίπου 25-30 λεπτά.
  6. Αφήνουμε να κρυώσει καλά, για να κoπούν τέλεια τα brownies και τα τεμαχίζουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.