Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Αφράτο κέικ με καρύδα

  • Χρόνος Μαγειρέματος1 ώρα 0 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες10
recipe image Αφράτο κέικ με καρύδα

Υλικά

  • 100 γραμμάρια Βιτάμ Soft
  • 2 μεγάλα αυγά
  • 65 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
  • 90 γραμμάρια ζάχαρη
  • 55 γραμμάρια ινδοκάρυδο
  • 110 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού μπέικινγκ πάουντερ
  • Ελάχιστο αλάτι
  • 1 κάψουλα βανιλίνη
  • 50 γραμμάρια Βιτάμ Soft
  • 40 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • 180 γραμμάρια άχνη
  • 1 στικ φυσικής βανίλιας
  • Ξύσμα λεμονιού (προαιρετικά)
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά για το κέικ και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 3 λεπτά. Μεταφέρουμε σε αντικολλητική φόρμα 20 εκατοστών και ψήνουμε για 45-50 λεπτά.
  2. Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει καλά και ετοιμάζουμε το frosting, χτυπώντας όλα μαζί τα υλικά για 2 λεπτά. Διατηρούμε το frosting στο ψυγείο και, μόλις κρυώσει εντελώς το κέικ, καλύπτουμε το κέικ και πασπαλίζουμε με επιπλέον ινδοκάρυδο.