Τρουφάκια Καρύδας
Δες συνταγή για τρουφάκια καρύδας με Βιτάμ. Εύκολες ελληνικές αλλά και διεθνής συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, φαγητά και γλυκά με φυτικό Βιτάμ
Δες συνταγή για τρουφάκια καρύδας με Βιτάμ. Εύκολες ελληνικές αλλά και διεθνής συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, φαγητά και γλυκά με φυτικό Βιτάμ
Χρ. μαγειρέματος20 λεπτά
Χρ. προετοιμασίας15 λεπτά
ΔυσκολίαΕύκολη
Μερίδες 40

- 400 γραμμάρια λευκή σοκολάτα (ψιλοκομμένη)
- 120 γραμμάρια ινδική καρύδα τριμμένη
- 3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
- 60 γραμμάρια Βιτάμ Soft
- Ξύσμα 1 λεμονιού (προαιρετικά)
- Τριμμένη καρύδα για την επικάλυψη
- Βάζουμε σε μπεν μαρί το Βιτάμ, την κρέμα γάλακτος και την τριμμένη σοκολάτα.
- Αφήνουμε, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
- Ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Προσθέτουμε το ξύσμα τoυ λεμονιού και ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο και το αφήνουμε για λίγο να σφίξει.
- Παίρνουμε, με ένα κουτάλι, κομματάκια στο μεγέθους ενός καρυδιού και τα πλάθουμε σε τρουφάκια.
- Απλώνουμε σε φαρδύ πιάτο μπόλικη ινδική καρύδα και κυλάμε μέσα τα τρουφάκια μας, έτσι ώστε να καλυφθούν καλά από όλες τις πλευρές.
- Τα διατηρούμε στο ψυγείο.

