Μπισκότα με Σοκολάτα
Δες συνταγή για σπιτικά μπισκότα με σοκολάτα και Βιτάμ. Εύκολες, παραδοσιακές ελληνικές και διεθνής συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, με φυτικό Βιτάμ
Δες συνταγή για σπιτικά μπισκότα με σοκολάτα και Βιτάμ. Εύκολες, παραδοσιακές ελληνικές και διεθνής συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, με φυτικό Βιτάμ
Χρ. μαγειρέματος15 λεπτά
Χρ. προετοιμασίας20 λεπτά
ΔυσκολίαΕύκολη
Μερίδες 20

- 100 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
- 50 γραμμάρια ζάχαρη
- 100 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 30 γραμμάρια αλεύρι ολικής άλεσης
- 100 γραμμάρια κουβερτούρα σε μικρά κομματάκια
- Αφήνουμε το Bιτάμ να μαλακώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
- Σπάμε τη σοκολάτα σε μικρά κομματάκια, χρησιμοποιώντας έναν πλάστη.
- Σε ένα μίξερ χτυπάμε το Βιτάμ μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι το μείγμα να ασπρίσει.
- Προσθέτουμε τα δύο διαφορετικά αλεύρια και ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει μια μπάλα ζύμης. Προσθέτουμε και τα κομματάκια σοκολάτας στη ζύμη και ζυμώνουμε καλά, έτσι ώστε να ενσωματωθεί η σοκολάτα στη ζύμη.
- Σε μια αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε το φύλλο. Κόβουμε με ένα κουπ-πατ τη ζύμη σε σχήμα πτι-μπερ και τα τοποθετούμε σε μια λαμαρίνα φούρνου, την οποία έχουμε καλύψει με λαδόκολλα.
- Βάζουμε τη λαμαρίνα στην κατάψυξη, μέχρι να προθερμανθεί ο φούρνος στους 160°C και, στη συνέχεια, ψήνουμε για 15 λεπτά. Τα σπιτικά μπισκότα πτι-μπερ με σοκολάτα είναι έτοιμα για σερβίρισμα!

