Μπισκότα Μαστίχας
Δες συνταγή για μπισκότα μαστίχας με Βιτάμ. Εύκολες, παραδοσιακές ελληνικές αλλά και διεθνής συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, με φυτικό Βιτάμ
Δες συνταγή για μπισκότα μαστίχας με Βιτάμ. Εύκολες, παραδοσιακές ελληνικές αλλά και διεθνής συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, με φυτικό Βιτάμ
Χρ. μαγειρέματος30 λεπτά
Χρ. προετοιμασίας15 λεπτά
ΔυσκολίαΕύκολη
Μερίδες 20

- 600 γραμμάρια αλεύρι
- 200 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικινγκ πάουντερ
- 200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- 3 αυγά
- 15 γραμμάρια μαστίχα σε σκόνη
- 130 γραμμάρια γάλα
- Χτυπάμε στο μίξερ το Βιτάμ με την άχνη, μέχρι να αφρατέψει. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά, τη μαστίχα και το γάλα.
- Σταματάμε το χτύπημα και ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέικινγκ πάουντερ. Τυλίγουμε σε μεμβράνη τη ζύμη και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
- Πλάθουμε τα μπισκότα και αλείφουμε την επιφάνειά τους με λίγο αυγό.
- Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για μισή ώρα περίπου.

