Τυρομπισκοτάκια
Χρόνος ΜαγειρέματοςNA
Χρόνος ΠροετοιμασίαςNA
ΜερίδεςServes 20

Υλικά
- 240 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 170 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
- 200 γραμμάρια τυρί φέτα
- 2 κοφτές κουταλιές γιαούρτι
- 1 αυγό (για το άλλειμα)
- Σουσάμι (για το πασπάλισμα)
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα μπολ το λιωμένο Βιτάμ, το αλεύρι, το γιαούρτι και την τριμμένη φέτα και ανακατεύουμε καλά. Αφού ενωθούν καλά όλα τα υλικά, τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.
- Αφού το βγάλουμε από το ψυγείο, παίρνουμε μια ποσότητα από το μείγμα και, με τον πλάστη, ανοίγουμε ένα φύλλο πάχους 1/2 δακτύλου περίπου.
- Με ένα κουπ-πατ ή με ένα ποτήρι κόβουμε μπισκοτάκια στο σχήμα που θέλουμε και, στη συνέχεια, τα βάζουμε σε ένα ταψί, στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
- Αφού χτυπήσουμε ένα αυγό, αλείφουμε τα μπισκοτάκια και, μετά, πασπαλίζουμε με σουσάμι ή μαυροκούκι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10-15 λεπτά, ώστε να ροδίσουν ελαφρά.