Τασκεμπάπ
Χρόνος ΜαγειρέματοςNA
Χρόνος ΠροετοιμασίαςNA
ΜερίδεςServes 5

Υλικά
- 1 μερίδα έτοιμο ζωμό βοδινού
- 1 ποτήρι γλυκό κρασί
- 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
- 1/2 κιλό κρεμμύδια
- 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
- 600 γραμμάρια ψιλοκομμένες ντομάτες σε κονσέρβα
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ψιλές φέτες και τα σοτάρουμε με το Βιτάμ Culinesse.
- Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια, το ρίχνουμε στο σοταρισμένο κρεμμύδι, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
- Ακολουθούν οι ντομάτες, ο σπιτικός ζωμός, το πιπέρι, ο μαϊντανός και το ανάλογο νερό, για να μπορεί να βράσει το τασκεμπάπ για περίπου 1 1/2 ώρα.
- Σερβίρουμε και μπορούμε να συνοδέψουμε με ρύζι, πατάτες τηγανιτές, πουρέ ή σουφλέ μελιτζάνας.