Κρέας
Τασκεμπάπ
Μερίδες 5

Ingredients
- 1 μερίδα έτοιμο ζωμό βοδινού
- 1 ποτήρι γλυκό κρασί
- 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
- 1/2 κιλό κρεμμύδια
- 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
- 600 γραμμάρια ψιλοκομμένες ντομάτες σε κονσέρβα
Execution
- Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ψιλές φέτες και τα σοτάρουμε με το Βιτάμ Culinesse.
- Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια, το ρίχνουμε στο σοταρισμένο κρεμμύδι, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
- Ακολουθούν οι ντομάτες, ο σπιτικός ζωμός, το πιπέρι, ο μαϊντανός και το ανάλογο νερό, για να μπορεί να βράσει το τασκεμπάπ για περίπου 1 1/2 ώρα.
- Σερβίρουμε και μπορούμε να συνοδέψουμε με ρύζι, πατάτες τηγανιτές, πουρέ ή σουφλέ μελιτζάνας.

