Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Ταϊλανδέζικο κοτόπουλο με ρύζι

  • Χρόνος ΜαγειρέματοςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες5
recipe image Ταϊλανδέζικο κοτόπουλο με ρύζι

Υλικά

  • 400 γραμμάρια άσπρο ρύζι
  • 1 κόκκινη πιπεριά καμπάνα
  • 1 μικρό άσπρο λάχανο
  • 2 μέτρια κόκκινα κρεμμύδια
  • 400 γραμμάρια φιλέτα στήθος κοτόπουλου
  • 4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
  • 2 κουταλιές κόκκινη πάστα κάρυ
  • 200 ml γάλα καρύδας
  • 150 γραμμάρια βλαστούς από φασολάκια
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και το στραγγίζουμε. Ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το λάχανο και το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες. Στη συνέχεια, κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια 4 εκατοστών.
  2. Στο μεταξύ, ρίχνουμε σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι το Βιτάμ Culinesse και το αφήνουμε να φουσκώσει. Μετά, προσθέτουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε. Τηγανίζουμε για 4 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τις πιπεριές και ανακατεύουμε. Τηγανίζουμε για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το λάχανο και ανακατεύουμε για 3 λεπτά ακόμη.
  4. Ρίχνουμε την κόκκινη πάστα κάρυ, 50 ml ζεστό νερό και το γάλα καρύδας.
  5. Αφήνετε να βράσουν και, στη συνέχεια, προσθέτουμε τους βλαστούς από φασολάκια.
  6. Μοιράζουμε το ρύζι σε 4 ζεστά πιάτα. Απλώνουμε το κοτόπουλο και τα λαχανικά με τα λαχανικά κάρυ επάνω στο ρύζι.