Ρύζι
Ταϊλανδέζικο κοτόπουλο με ρύζι
Μερίδες 5

Ingredients
- 400 γραμμάρια άσπρο ρύζι
- 1 κόκκινη πιπεριά καμπάνα
- 1 μικρό άσπρο λάχανο
- 2 μέτρια κόκκινα κρεμμύδια
- 400 γραμμάρια φιλέτα στήθος κοτόπουλου
- 4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
- 2 κουταλιές κόκκινη πάστα κάρυ
- 200 ml γάλα καρύδας
- 150 γραμμάρια βλαστούς από φασολάκια
Execution
- Βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και το στραγγίζουμε. Ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το λάχανο και το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες. Στη συνέχεια, κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια 4 εκατοστών.
- Στο μεταξύ, ρίχνουμε σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι το Βιτάμ Culinesse και το αφήνουμε να φουσκώσει. Μετά, προσθέτουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε. Τηγανίζουμε για 4 λεπτά.
- Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τις πιπεριές και ανακατεύουμε. Τηγανίζουμε για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το λάχανο και ανακατεύουμε για 3 λεπτά ακόμη.
- Ρίχνουμε την κόκκινη πάστα κάρυ, 50 ml ζεστό νερό και το γάλα καρύδας.
- Αφήνετε να βράσουν και, στη συνέχεια, προσθέτουμε τους βλαστούς από φασολάκια.
- Μοιράζουμε το ρύζι σε 4 ζεστά πιάτα. Απλώνουμε το κοτόπουλο και τα λαχανικά με τα λαχανικά κάρυ επάνω στο ρύζι.

