Σούπα κολοκύθι με βασιλικό
Χρόνος Μαγειρέματος45 min
Χρόνος ΠροετοιμασίαςNA
ΜερίδεςServes 5

Υλικά
- 14 μικρά κολοκυθάκια
- 3 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 3 τριγωνάκια τυρί κρέμα
- 3 κρεμμύδια τριμμένα
- 2 κύβοι ζωμού κοτόπουλου
- 2 κουταλιές φρέσκος βασιλικός
- 3 κουταλιές ρύζι Καρολίνα
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε σε κατσαρόλα το κρεμμύδι, το σκόρδο, το βασιλικό με το Βιτάμ σε μέτρια φωτιά, ώσπου να μαλακώσει το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε το ζωμό κοτόπουλου που φτιάξαμε με τους κύβους και, μετά, βάζουμε τα κολοκύθια με το πιπέρι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε τη σούπα στην φωτιά 15 λεπτά περίπου.
- Ρίχνουμε το ρύζι και αφήνουμε το φαγητό στη φωτιά άλλα 10 λεπτά. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε το τυρί, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.