Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Σελινάκι του ψαρά
Χρόνος Μαγειρέματος1 ώρες 30 λεπτά
Μερίδες5
Υλικά
Ingredients
1/2 κιλό πετρόψαρα
Αλάτι
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
1 κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες
1/2 κιλό μακαρονάκι σελινάκι
2 σκελίδες σκόρδο
Λίγα φύλλα σέλινο
1 κρεμμύδι
1 ποτήρι Βιτάμ Culinesse
1 καρότο
Εκτέλεση
Execution
Βράζουμε τα ψάρια μαζί με το ματσάκι των χορταρικών για 1 ώρα περίπου. Τα σουρώνουμε και βάζουμε το ζωμό σε μια κατσαρόλα.
Προσθέτουμε στο ζωμό το Βιτάμ, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, το σελινάκι και τα αφήνουμε να βράσουν για 15-20 λεπτά περίπου (αναλογία ζυμαρικών-ζωμού: 1 φλιτζάνι ζυμαρικά-3 φλιτζάνια ζωμού).