Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Σελινάκι του ψαρά

  • Χρόνος Μαγειρέματος1 ώρα 30 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες5
recipe image Σελινάκι του ψαρά

Υλικά

  • 1/2 κιλό πετρόψαρα
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 1/2 κιλό μακαρονάκι σελινάκι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Λίγα φύλλα σέλινο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 ποτήρι Βιτάμ Culinesse
  • 1 καρότο
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα ψάρια μαζί με το ματσάκι των χορταρικών για 1 ώρα περίπου. Τα σουρώνουμε και βάζουμε το ζωμό σε μια κατσαρόλα.
  2. Προσθέτουμε στο ζωμό το Βιτάμ, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, το σελινάκι και τα αφήνουμε να βράσουν για 15-20 λεπτά περίπου (αναλογία ζυμαρικών-ζωμού: 1 φλιτζάνι ζυμαρικά-3 φλιτζάνια ζωμού).
  3. Σερβίρεται ζεστό.