Θαλασσινά
Σελινάκι του ψαρά
Χρ. μαγειρέματος1 ώρες 30 λεπτά
Μερίδες 5

Ingredients
- 1/2 κιλό πετρόψαρα
- Αλάτι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
- 1 κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες
- 1/2 κιλό μακαρονάκι σελινάκι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Λίγα φύλλα σέλινο
- 1 κρεμμύδι
- 1 ποτήρι Βιτάμ Culinesse
- 1 καρότο
Execution
- Βράζουμε τα ψάρια μαζί με το ματσάκι των χορταρικών για 1 ώρα περίπου. Τα σουρώνουμε και βάζουμε το ζωμό σε μια κατσαρόλα.
- Προσθέτουμε στο ζωμό το Βιτάμ, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, το σελινάκι και τα αφήνουμε να βράσουν για 15-20 λεπτά περίπου (αναλογία ζυμαρικών-ζωμού: 1 φλιτζάνι ζυμαρικά-3 φλιτζάνια ζωμού).
- Σερβίρεται ζεστό.

