Σελινάκι του ψαρά
Χρόνος Μαγειρέματος1 hr 30 min
Χρόνος ΠροετοιμασίαςNA
ΜερίδεςServes 5

Υλικά
- 1/2 κιλό πετρόψαρα
- Αλάτι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
- 1 κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες
- 1/2 κιλό μακαρονάκι σελινάκι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Λίγα φύλλα σέλινο
- 1 κρεμμύδι
- 1 ποτήρι Βιτάμ Culinesse
- 1 καρότο
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα ψάρια μαζί με το ματσάκι των χορταρικών για 1 ώρα περίπου. Τα σουρώνουμε και βάζουμε το ζωμό σε μια κατσαρόλα.
- Προσθέτουμε στο ζωμό το Βιτάμ, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, το σελινάκι και τα αφήνουμε να βράσουν για 15-20 λεπτά περίπου (αναλογία ζυμαρικών-ζωμού: 1 φλιτζάνι ζυμαρικά-3 φλιτζάνια ζωμού).
- Σερβίρεται ζεστό.