Πίτα λαχανικών
Χρόνος ΜαγειρέματοςNA
Χρόνος ΠροετοιμασίαςNA
ΜερίδεςServes 10

Υλικά
- 1/2 κιλό σφολιάτα
- 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
- 4 αυγά
- 250 γραμμάρια μπέικον
- 1/2 κιλό τυρί cottage
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκος πλατύφυλλος μαϊντανός
- 5 πιπεριές ψιλοκομμένες (διαφορετικές η μία με την άλλη)
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Εκτέλεση
- Παίρνουμε ένα μπολ και ανακατεύουμε τα αυγά, το τυρί cottage, το μαϊντανό, τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το αλατοπίπερο, μέχρι να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα.
- Στη συνέχεια, αλείφουμε τα μισά φύλλα κρούστας με το Βιτάμ Culinesse.
- Αφού ρίξουμε μέσα τη γέμιση, αλείφουμε και τα υπόλοιπα φύλλα και τα τοποθετούμε από πάνω.
- Με μία μεμβράνη τυλίγουμε την πίτα και τη βάζουμε στην κατάψυξη, ώστε να παγώσει λίγο.
- Έτσι όπως είναι παγωμένη, την κόβουμε σε λεπτές φέτες και, αφού αλείψουμε ένα ταψί με το Bιτάμ Culinesse, βάζουμε τις φέτες μέσα.
- Τέλος, ψήνουμε στο φούρνο, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι έχει ροδοκοκκινήσει.