Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Πίτα λαχανικών

  • Χρόνος Μαγειρέματος
  • Χρόνος Προετοιμασίας
  • Μερίδες10
recipe image Πίτα λαχανικών

Υλικά

  • 1/2 κιλό σφολιάτα
  • 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • 4 αυγά
  • 250 γραμμάρια μπέικον
  • 1/2 κιλό τυρί cottage
  • 2 κουταλιές της σούπας φρέσκος πλατύφυλλος μαϊντανός
  • 5 πιπεριές ψιλοκομμένες (διαφορετικές η μία με την άλλη)
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Παίρνουμε ένα μπολ και ανακατεύουμε τα αυγά, το τυρί cottage, το μαϊντανό, τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το αλατοπίπερο, μέχρι να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα.
  2. Στη συνέχεια, αλείφουμε τα μισά φύλλα κρούστας με το Βιτάμ Culinesse.
  3. Αφού ρίξουμε μέσα τη γέμιση, αλείφουμε και τα υπόλοιπα φύλλα και τα τοποθετούμε από πάνω.
  4. Με μία μεμβράνη τυλίγουμε την πίτα και τη βάζουμε στην κατάψυξη, ώστε να παγώσει λίγο.
  5. Έτσι όπως είναι παγωμένη, την κόβουμε σε λεπτές φέτες και, αφού αλείψουμε ένα ταψί με το Bιτάμ Culinesse, βάζουμε τις φέτες μέσα.
  6. Τέλος, ψήνουμε στο φούρνο, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι έχει ροδοκοκκινήσει.