Αυγό
Ομελέτα με λουκάνικα
Χρ. μαγειρέματος20 λεπτά
Μερίδες 2

Ingredients
- 6 αυγά
- 2 κουταλιές φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 100 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
- 1 χωριάτικο λουκάνικο (κομμένο σε φέτες)
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- Αλάτι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
- Βάζουμε στο τηγάνι μια κουταλιά Βιτάμ Culinrsse και ζεσταίνουμε καλά. Στη συνέχεια, σοτάρουμε τα λουκάνικα.
- Βγάζουμε τα λουκάνικα από το τηγάνι και, στη θέση τους, βάζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, για να σοταριστεί, μέχρι να ξανθύνει.
- Χτυπάμε τα αυγά με το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι και τα ρίχουμε σε ένα τηγάνι, όπου πρώτα έχουμε ζεστάνει το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse.
- Όταν η ομελέτα ψηθεί, τοποθετούμε τα λουκάνικα στη σειρά, στη μισή επιφάνειά της, τη διπλώνουμε στα δύο και τη σερβίρουμε σε ζεστή πιατέλα.

