use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Αυγό

Ομελέτα με λουκάνικα

  • Χρ. μαγειρέματος20 λεπτά
  • Μερίδες 2
recipe image Ομελέτα με λουκάνικα
Ingredients
  • 6 αυγά
  • 2 κουταλιές φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 100 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • 1 χωριάτικο λουκάνικο (κομμένο σε φέτες)
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
  1. Βάζουμε στο τηγάνι μια κουταλιά Βιτάμ Culinrsse και ζεσταίνουμε καλά. Στη συνέχεια, σοτάρουμε τα λουκάνικα.
  2. Βγάζουμε τα λουκάνικα από το τηγάνι και, στη θέση τους, βάζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, για να σοταριστεί, μέχρι να ξανθύνει.
  3. Χτυπάμε τα αυγά με το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι και τα ρίχουμε σε ένα τηγάνι, όπου πρώτα έχουμε ζεστάνει το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse.
  4. Όταν η ομελέτα ψηθεί, τοποθετούμε τα λουκάνικα στη σειρά, στη μισή επιφάνειά της, τη διπλώνουμε στα δύο και τη σερβίρουμε σε ζεστή πιατέλα.