use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Μπρουσκέτες ολικής άλεσης με ντομάτα και σαλάτα καλαμποκιού

  • Χρόνος Μαγειρέματος10 λεπτά
  • Μερίδες2
recipe image Μπρουσκέτες ολικής άλεσης με ντομάτα και σαλάτα καλαμποκιού

Υλικά

Ingredients
  • 2 ώριμες ντομάτες
  • 2 φέτες ψωμί ολικής άλεσης (περίπου 1 1/2 εκατοστά)
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Βιτάμ Soft
  • 1 χούφτα λυκοτρίβολο ή σπανάκι σε φύλλα ή ανάμεικτη σαλάτα
  • Αλεσμένο πιπέρι χοντροτριμμένο
  • Ξύλινα στικς 6-8 εκατοστών

      Εκτέλεση

      Execution
      1. Αρχικά, πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά κομματάκια.
      2. Φρυγανίζουμε το ψωμί στο γκριλ ή στην τοστιέρα.
      3. Ξεφλουδίζουμε το σκόρδο και το αλείφουμε στο φρυγανισμένο ψωμί.
      4. Έπειτα, αλείφουμε στο αχνιστό ψωμί Βιτάμ Soft, για να λιώσει λίγο μέσα στο ψωμί.
      5. Ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες επάνω στο ψωμί και τις σκεπάζουμε με τα φύλλα από λυκοτρίβολο.
      6. Πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι και, εάν θέλουμε, λίγο χοντρό αλάτι.