Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Μπρουσκέτες ολικής άλεσης με ντομάτα και σαλάτα καλαμποκιού

  • Χρόνος Μαγειρέματος10 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες2
recipe image Μπρουσκέτες ολικής άλεσης με ντομάτα και σαλάτα καλαμποκιού

Υλικά

  • 2 ώριμες ντομάτες
  • 2 φέτες ψωμί ολικής άλεσης (περίπου 1 1/2 εκατοστά)
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Βιτάμ Soft
  • 1 χούφτα λυκοτρίβολο ή σπανάκι σε φύλλα ή ανάμεικτη σαλάτα
  • Αλεσμένο πιπέρι χοντροτριμμένο
  • Ξύλινα στικς 6-8 εκατοστών
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά κομματάκια.
  2. Φρυγανίζουμε το ψωμί στο γκριλ ή στην τοστιέρα.
  3. Ξεφλουδίζουμε το σκόρδο και το αλείφουμε στο φρυγανισμένο ψωμί.
  4. Έπειτα, αλείφουμε στο αχνιστό ψωμί Βιτάμ Soft, για να λιώσει λίγο μέσα στο ψωμί.
  5. Ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες επάνω στο ψωμί και τις σκεπάζουμε με τα φύλλα από λυκοτρίβολο.
  6. Πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι και, εάν θέλουμε, λίγο χοντρό αλάτι.