Μπισκότα λεμονιού
Χρόνος ΜαγειρέματοςNA
Χρόνος ΠροετοιμασίαςNA
ΜερίδεςServes 25

Υλικά
- 225 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη
- 130 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
- 1 αυγό
- 300 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
- Ξύσμα από 2 μεγάλα λεμόνια
- Χυμός λεμονιού (από 1/2 λεμόνι)
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε στο μίξερ με το φτερό όλα τα υλικά, έως ότου γίνουν μία ομοιογενής ζύμη.
- Τη σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για περίπου 1 ώρα.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C.
- Με τη βοήθεια ενός πλάστη, την ανοίγουμε σε φύλλο πάχους 3 χιλιοστών και κόβουμε τα μπισκότα σε τετράγωνα κομμάτια (ή στο σχήμα που θέλουμε) με ένα κουπ-πατ.
- Τα τοποθετούμε στη λαδόκολλα, που έχουμε στρώσει στη λαμαρίνα του φούρνου, και ψήνουμε για 15-20 λεπτά.