Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Μπισκότα λεμονιού

  • Χρόνος ΜαγειρέματοςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες25
recipe image Μπισκότα λεμονιού

Υλικά

  • 225 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη
  • 130 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
  • 1 αυγό
  • 300 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
  • Ξύσμα από 2 μεγάλα λεμόνια
  • Χυμός λεμονιού (από 1/2 λεμόνι)
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε στο μίξερ με το φτερό όλα τα υλικά, έως ότου γίνουν μία ομοιογενής ζύμη.
  2. Τη σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για περίπου 1 ώρα.
  3. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C.
  4. Με τη βοήθεια ενός πλάστη, την ανοίγουμε σε φύλλο πάχους 3 χιλιοστών και κόβουμε τα μπισκότα σε τετράγωνα κομμάτια (ή στο σχήμα που θέλουμε) με ένα κουπ-πατ.
  5. Τα τοποθετούμε στη λαδόκολλα, που έχουμε στρώσει στη λαμαρίνα του φούρνου, και ψήνουμε για 15-20 λεπτά.