Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Μπάρες βρώμης με μπανάνα

  • Χρόνος ΜαγειρέματοςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες15
recipe image Μπάρες βρώμης με μπανάνα

Υλικά

  • 150 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
  • 75 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη υγρή
  • 50 γραμμάρια μέλι θυμαρίσιο
  • 350 γραμμάρια βρώμη
  • 40 γραμμάρια φουντούκια χοντροκομμένα
  • 30 γραμμάρια κολοκυθόσποροι
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού μοσχοκάρυδο
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού μπέικινγκ πάουντερ
  • 3 μικρές πολτοποιημένες μπανάνες
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το Βιτάμ με τη ζάχαρη και το μέλι.
  2. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το φουντούκι, τον κολοκυθόσπορο, το μοσχοκάρυδο, το μπέικινγκ πάουντερ και τη βρώμη.
  3. Ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε τη μπανάνα, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
  4. Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί 20 εκατοστών και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει.
  5. Αφού κρυώσει, κόβουμε σε μακρόστενες ράβδους.