Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Μπαγκέτα με τυρί και ψητές κόκκινες πιπεριές

  • Χρόνος Μαγειρέματος10 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες2
recipe image Μπαγκέτα με τυρί και ψητές κόκκινες πιπεριές

Υλικά

  • 1 μικρή φρέσκια κόκκινη πιπεριά (ή μία ψητή πιπέρια από βαζάκι)
  • 2 μπαγκέτες ολικής άλεσης με κολοκυθόσπορους ή ηλιόσπορους
  • Βιτάμ Soft
  • 2 φύλλα μαρούλι
  • 2 φέτες ώριμο τυρί γκούντα ή τσένταρ
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε την πιπεριά, αφαιρώντας το πράσινο κοτσάνι.
  2. Κόβουμε την πιπεριά σε 6-8 κομμάτια, τα οποία ψήνουμε στο γκριλ ή τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι. (Αν χρησιμοποιήσουμε πιπεριά από βαζάκι, απλά την κόβουμε.)
  3. Έπειτα, ανοίγουμε τις μπαγκέτες στα δύο και αλείφουμε το εσωτερικό τους με Βιτάμ Soft.
  4. Στο κάτω μέρος της μπαγκέτας, τοποθετούμε το ένα φύλλο μαρουλιού, το τυρί και τις ψητές πιπεριές. Σκεπάζουμε με το επάνω μέρος της μπαγκέτας.