Λαχανικά        
    
Μπαγκέτα με τυρί και ψητές κόκκινες πιπεριές
Χρ. μαγειρέματος10 λεπτά
Μερίδες 2
Ingredients
- 1 μικρή φρέσκια κόκκινη πιπεριά (ή μία ψητή πιπέρια από βαζάκι)
 - 2 μπαγκέτες ολικής άλεσης με κολοκυθόσπορους ή ηλιόσπορους
 - Βιτάμ Soft
 - 2 φύλλα μαρούλι
 - 2 φέτες ώριμο τυρί γκούντα ή τσένταρ
 
Execution
- Πλένουμε την πιπεριά, αφαιρώντας το πράσινο κοτσάνι.
 - Κόβουμε την πιπεριά σε 6-8 κομμάτια, τα οποία ψήνουμε στο γκριλ ή τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι. (Αν χρησιμοποιήσουμε πιπεριά από βαζάκι, απλά την κόβουμε.)
 - Έπειτα, ανοίγουμε τις μπαγκέτες στα δύο και αλείφουμε το εσωτερικό τους με Βιτάμ Soft.
 - Στο κάτω μέρος της μπαγκέτας, τοποθετούμε το ένα φύλλο μαρουλιού, το τυρί και τις ψητές πιπεριές. Σκεπάζουμε με το επάνω μέρος της μπαγκέτας.
 
    
    



