use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Κρέας

Μοσχαράκι με λαχανικά και μουστάρδα

  • Μερίδες 4
recipe image Μοσχαράκι με λαχανικά και μουστάρδα
Ingredients
  • 2 καρότα κομμένα σε φέτες
  • 1/2 κιλό κολοκυθάκια (κομμένα σε φέτες)
  • 1 μικρό ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 1 κιλό μοσχάρι κιλότο (κομμένο σε κύβους)
  • 5 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
  • Λίγα φυλλαράκια σέλινο
  • 1 κιλό μικρά κρεμμύδια
  • 1 ψιλοκομμένο μικρό φρέσκο κρεμμύδι
  • 1 κουταλιά μουστάρδα
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
  1. Σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα το μοσχαράκι με τη μισή ποσότητα Βιτάμ Culinesse, σβήνουμε με το κρασί, και ρίχνουμε 1 φλιτζάνι νερό. Tο κρέας πρέπει να σιγοβράσει για 30 λεπτά περίπου και να πιει το ζουμί του.
  2. Όταν συμβεί αυτό, προσθέτουμε αλατοπίπερο και τα λαχανικά, εκτός από το φρέσκο κρεμμυδάκι, και τα σοτάρουμε με τo υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse.
  3. Διαλύουμε τη μoυστάρδα σε 1 φλιτζάνι νερό και τη ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
  4. Το αφήνουμε στη φωτιά για άλλα 30 λεπτά και, προς το τέλος, ρίχνουμε και το κρεμμυδάκι.