Κρέας
Μοσχαράκι με λαχανικά και μουστάρδα
Μερίδες 4

Ingredients
- 2 καρότα κομμένα σε φέτες
- 1/2 κιλό κολοκυθάκια (κομμένα σε φέτες)
- 1 μικρό ποτήρι κόκκινο κρασί
- 1 κιλό μοσχάρι κιλότο (κομμένο σε κύβους)
- 5 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
- Λίγα φυλλαράκια σέλινο
- 1 κιλό μικρά κρεμμύδια
- 1 ψιλοκομμένο μικρό φρέσκο κρεμμύδι
- 1 κουταλιά μουστάρδα
- Αλάτι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
- Σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα το μοσχαράκι με τη μισή ποσότητα Βιτάμ Culinesse, σβήνουμε με το κρασί, και ρίχνουμε 1 φλιτζάνι νερό. Tο κρέας πρέπει να σιγοβράσει για 30 λεπτά περίπου και να πιει το ζουμί του.
- Όταν συμβεί αυτό, προσθέτουμε αλατοπίπερο και τα λαχανικά, εκτός από το φρέσκο κρεμμυδάκι, και τα σοτάρουμε με τo υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse.
- Διαλύουμε τη μoυστάρδα σε 1 φλιτζάνι νερό και τη ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
- Το αφήνουμε στη φωτιά για άλλα 30 λεπτά και, προς το τέλος, ρίχνουμε και το κρεμμυδάκι.

