use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Κρεατόσουπα με λαχανικά εποχής

  • Χρόνος Μαγειρέματος1 ώρες 15 λεπτά
  • Μερίδες5
recipe image Κρεατόσουπα με λαχανικά εποχής

Υλικά

Ingredients
  • 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι (ζητούμε από τον κρεοπώλη μας να το κόψει σε μέτριους κύβους)
  • 8 κρεμμυδάκια για στιφάδο
  • 2 ρέβες κομμένες σε κύβους
  • 2 καρότα κομμένα σε κύβους
  • 2 γλυκοπατάτες κομμένες σε κύβους
  • 1 σελινόριζα κομμένη σε κύβους
  • 1 ντομάτα κομμένη σε κομμάτια
  • 1 πράσο ψιλοκομμένο
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ soft
  • 1 φρέσκο φύλλο δάφνης
  • 2 κύβοι ζωμού βοδινού
  • 5 σπόροι κάρδαμο
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι

      Εκτέλεση

      Execution
      1. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε 1 1/2 λίτρο νερό και το αφήνουμε να βράσει καλά.
      2. Προσθέτουμε το μοσχάρι και το μαγειρεύουμε για μισή ώρα, έως ότου μαλακώσει καλά.
      3. Κατά τη διάρκεια του βρασίματος, ξαφρίζουμε από την επιφάνεια της κατσαρόλας τους αφρούς.
      4. Σε ένα άλλο βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Βιτάμ με όλα τα λαχανικά και τα μαγειρεύουμε, έως ότου γίνουν τρυφερά.
      5. Σουρώνουμε το μοσχάρι και κρατάμε το ζωμό.
      6. Ρίχνουμε το μοσχάρι μέσα στα λαχανικά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα.
      7. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τους κύβους, το αλατοπίπερο, τη δάφνη, το κάρδαμο και το ζωμό και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά.