Σούπα
Κρεατόσουπα με λαχανικά εποχής
Χρ. μαγειρέματος1 ώρες 15 λεπτά
Μερίδες 5

Ingredients
- 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι (ζητούμε από τον κρεοπώλη μας να το κόψει σε μέτριους κύβους)
- 8 κρεμμυδάκια για στιφάδο
- 2 ρέβες κομμένες σε κύβους
- 2 καρότα κομμένα σε κύβους
- 2 γλυκοπατάτες κομμένες σε κύβους
- 1 σελινόριζα κομμένη σε κύβους
- 1 ντομάτα κομμένη σε κομμάτια
- 1 πράσο ψιλοκομμένο
- 150 γραμμάρια Βιτάμ soft
- 1 φρέσκο φύλλο δάφνης
- 2 κύβοι ζωμού βοδινού
- 5 σπόροι κάρδαμο
- Αλάτι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
- Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε 1 1/2 λίτρο νερό και το αφήνουμε να βράσει καλά.
- Προσθέτουμε το μοσχάρι και το μαγειρεύουμε για μισή ώρα, έως ότου μαλακώσει καλά.
- Κατά τη διάρκεια του βρασίματος, ξαφρίζουμε από την επιφάνεια της κατσαρόλας τους αφρούς.
- Σε ένα άλλο βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Βιτάμ με όλα τα λαχανικά και τα μαγειρεύουμε, έως ότου γίνουν τρυφερά.
- Σουρώνουμε το μοσχάρι και κρατάμε το ζωμό.
- Ρίχνουμε το μοσχάρι μέσα στα λαχανικά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα.
- Στη συνέχεια, προσθέτουμε τους κύβους, το αλατοπίπερο, τη δάφνη, το κάρδαμο και το ζωμό και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά.

